Ponta a ,,suferit'' enorm după ce Rus i-a jignit pe români: A CHEFUIT cu LĂUTARI!

Ponta a ,,suferit'' enorm după ce Rus i-a jignit pe români: A CHEFUIT cu LĂUTARI!

Ponta dovedește încă o dată că este o mare jigodie și un monument de prefăcătorie. După ce ieri, pe Facebook, se dădea trist de ceea ce a scos pe gură jegul de Rus, seara s-a dus să petreacă. La masă cu niște barosani din fotbal. La un restaurant de fițe din Snagov. Unde s-a lăsat cu lăutari și alte alea. Probabil că legăturile lui dubioase cu Gino Iorgulescu, pe care a și avut grijă să-l pună șef la LPF, de parcă asta era prioritate națională, sunt prea puternice pentru a putea să-l refuze. Pentru că Iorgulescu l-a invitat. La ziua lui Cosmin Olăroiu.

Demisia unui ministru în urma unui scandal care a iritat toată țara? Moțiune a Opoziției a doua zi? Ce-ai bă, ești nebun?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!