Ponta, acces de DEMENȚĂ în DIRECT la adresa Justiției/Mircea Badea îi ține isonul

Ponta, acces de DEMENȚĂ în DIRECT la adresa Justiției/Mircea Badea îi ține isonul

Javra de Ponta s-a dus iar în sufrageria lui Ghiță, RTV, unde, fără oliță, s-a pișat pur și simplu pe Justiția din România. Acest om este premierul României. Partenerul instituțional al președintelui Klaus Iohannis!

"Este (tensiune în PSD - n.r.), bineînţeles că este pentru că noi am guvernat şi guvernăm şi la nivel central, guvernăm şi la nivel local. După chestia asta, absolut nedreaptă cu condamnarea lui Dragnea că am făcut referendum de parcă l-a făcut Dragnea singur, dar l-am făcut toţi. Aţi văzut ce păţesc ăia doi judecători de la Curtea de Apel care au achitat-o pe doamna Rarinca? Le-au scos stenograme, nu ştiu ce.

Vă daţi seama că judecătoarele de la Dragnea dacă cumva îl achitau pe Dragnea cred că erau şi arestate acum. Au dat şi ele un an cu suspendare, dar pentru noi e un lucru nedrept pentru că nu doar noi, ci şi PNL a fost cu noi la suspendare. Toţi am fost, mă rog, toţi cei care am luat decizia. Sigur că e o stare de nemulţumire pentru că e o nedreptate care ni se face", a declarat scârba de Ponta, la România TV.

Referitor la raportul puterilor în stat, javra a spus, cuvânt cu cuvânt: "Eu cred că în acest moment există o singură putere, iar noi ceilalţi - Parlament, Guvern, Preşedinte - facem şi noi ce putem".

Ponta și Mircea Badea vorbesc aceeași limbă. Cu același scop

"Este un tupeu dement, este o abjecţie, este chiar mai grotesc, cred, decât mecanismul de acţiune al Gestapo sau KGB. Cu toată dragostea, mi se pare că am scăpat de ruşi ca să dăm de alţi ruşi, care vorbesc o altă limbă. Este un sistem mafiot, nu există altă variantă. Este un sistem care nu se dă în lături de la absolut nimic.", a scris alt dement pe contul său de Facebook.

Mircea Badea a adăugat că este momentul ca societatea civilă să se trezească şi să fie alături de cei doi judecători care au decis că Mariana Rarinca trebuie achitată.

"Cred că noi, ăştia noi de aici, cred că este momentul să ne manifestăm fără echivoc. Sunt doi judecători care şi-au asumat acest rol teribil, de a sfida acest sistem de tip gestapo, care nu au vrut să bage la închisoare un om nevinovat. Eu cred că nu trebuie să îi abandonăm pe aceşti judecători. Cred că trebuie să ne manifestăm solidaritatea şi să nu le dăm acestora senzaţia că sunt abandonaţi de o parte foarte importantă şi consistentă dintre cetăţenii acestei ţări."


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...