Ponta: Am transmis presei străine că România e o țară stabilă

Ponta: Am transmis presei străine că România e o țară stabilă

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că a transmis agențiilor de presă străine acreditate la București că România este o țară stabilă, în ciuda situației regionale marcate de tulburări.

"Ultimul mesaj pe care l-am transmis și agențiilor de presă străine acreditate la București (...) e un mesaj de stabilitate în România. Într-o regiune care încă este supusă diverselor instabilități de toate tipurile — financiare, politice, economice — România este mai pregătită ca niciodată: are un președinte legitim ales, care își va prelua mandatul duminică, are un guvern care tocmai a obținut un vot covârșitor de încredere în Parlament, avem bugetul negociat și aprobat cu instituțiile internaționale, avem buffere și la Banca centrală și la Ministerul de Finanțe și avem o economie sănătoasă", a afirmat Ponta, la începutul ședinței de guvern.

Înaintea ședinței Executivului, prim-ministrul a avut o întâlnire cu jurnaliștii AFP, AP și Reuters acreditați la București, susțin surse oficiale.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla