Ponta amuşinează o coabitare: Sunt bucuros că se încheie o perioadă de dispute, scandal, dezbinare și suferințe inutile

Ponta amuşinează o coabitare: Sunt bucuros că se încheie o perioadă de dispute, scandal, dezbinare și suferințe inutile

l Victor Ponta s-a declarat duminică bucuros că se încheie o perioadă de dispute și scandal și și-a exprimat speranța că pe viitor "putem fi mult mai buni".

"Am fost fericit în 22 Decembrie 1989 pentru că se încheia o perioadă neagră pentru noi toți / sunt bucuros că în 21 Decembrie 2014 se încheie o nouă perioadă (de 10 ani) de dispute, scandal, dezbinare, ură și suferințe inutile. Și azi, ca și în urma cu 25 de ani, am speranța că putem fi mult mai buni în viitor", a postat prim-ministrul pe contul său de Facebook.

Pe de altă parte, Ponta a apreciat că săptămâna care s-a încheiat a fost una foarte bună, în care Guvernul a primit "un vot masiv de încredere, a fost votat bugetul iar România are un președinte legitim".

"O săptămână lungă, dar foarte bună pentru noi toți. 1 — am primit un vot masiv de încredere în Parlament pentru o Agendă de acțiuni guvernamentale ambițioase în 2015-2016; 2 — a fost aprobat Bugetul pe anul 2015 (fără taxe și impozite, cu toate măsurile sociale promise și adoptate, cu cel mai mic deficit bugetar și cei mai mulți bani pentru investiții din istoria noastră); 3 — avem din nou, după mai mult de 2 ani, un președinte legitim (chiar dacă i-am fost adversar și nu l-am votat, dl. Iohannis este un președinte legitim, și asta este esențial)", a argumentat premierul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…