Ponta: Atacul lui Băsescu reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcție atât de importantă în stat

Ponta: Atacul lui Băsescu reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcție atât de importantă în stat

Premierul Victor Ponta susține că declarațiile președintelui Traian Băsescu, precum și indicația referitoare la opera a lui Brâncuși ''reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcție atât de importantă în stat''.

''Atacul lui Traian Băsescu la adresa magistraților, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum și indicația referitoare la câți bani trebuie dați pentru o operă a lui Brâncuși reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcție atât de importantă în stat!'', scrie Ponta joi pe pagina sa de facebook.

Reacția premierului vine după declarațiile formulate de președintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Șeful statului a spus că sunt magistrați care țin neapărat să facă politică și a adăugat că prin afirmațiile pe care le face nu divulgă ''niciodată secrete din dosare penale''.

De asemenea, președintele Băsescu a susținut că Executivul ar fi trebuit să aloce bani pentru ca opera lui Brâncuși ''Cumințenia Pământului'' să intre în proprietatea statului și a criticat alocările bugetare făcute la rectificare și acordarea de fonduri primăriilor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Câh...

5 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!