Ponta: Băsescu are boala puterii și l-a găsit pe Iohannis care are boala funcțiilor și caselor

Ponta: Băsescu are boala puterii și l-a găsit pe Iohannis care are boala funcțiilor și caselor

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Galați, în legătură cu starea de sănătate a președintelui Traian Băsescu, că acesta are ,,boala puterii'.

,,E boala puterii și l-a găsit pe domnul Iohannis care are boala funcțiilor și a caselor și eu sper să n-avem ghinion, toată România, să continuăm de la ghinionul lui Băsescu, să mergem la ghinionul domnului Iohannis, oameni bolnavi de funcții și de putere. Eu, în timp ce dânșii își văd de cearta la televizor, îmi văd de mersul prin țară. La ceea ce am văzut și la Argeș, la Bistrița, la Gorj și aici, la Galați, și peste tot în țară, cred că țara se însănătoșește și tulburările domnului Băsescu cu ghinioanele domnului Iohannis nu o să ne afecteze', a spus Ponta.

Premierul a mai spus că, peste 31 de zile, România va avea un nou președinte legitim și ,,cu siguranță sănătos'.

,,Mai avem 31 de zile până când vom avea un președinte, în primul rând legitim, după aceea cu siguranță sănătos, cu siguranță responsabil și interesat de România și-mi doresc foarte mult ca în aceste 31 de zile să nu mai fie puse în pericol instituțiile fundamentale ale statului: să nu mai fie atacată justiția, să nu mai fie atacate serviciile de informații, să nu mai fie atacată armata. Cred că reușim să protejăm restul lumii de această tulburare evidentă și frământare a domnului Băsescu', a afirmat Ponta.

Prim-ministrul Victor Ponta s-a aflat joi la Galați unde a efectuat o vizită de lucru la Spitalul de Pediatrie și combinatul siderurgic ArcelorMittal.

Președintele Traian Băsescu a declarat joi că îi autorizează pe medicii din comisia care se ocupă de sănătatea sa să le dea relații jurnaliștilor interesați de starea lui de sănătate.

"Aș face o precizare, pentru că un post de televiziune a coborât atât de jos în propaganda de denigrare, încât am aflat de la televizor despre atacuri cerebrale, despre internări la Spitalul Militar București, la Fundeni, la Viena. Le-aș spune că autorizez cei zece medici din comisia care s-a format anul acesta când mi-am făcut vizita medicală, public îi autorizez să dea relații oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a președintelui", a afirmat șeful statului pe Aeroportul "Henri Coandă" înainte de a pleca la Milano, unde la participa la Summitul Asia — Europa.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

4 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

5 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”