Ponta: Bilanțul lui Băsescu este subiectiv, axat mai ales pe realizările guvernelor Ponta și Tăriceanu

Ponta: Bilanțul lui Băsescu este subiectiv, axat mai ales pe realizările guvernelor Ponta și Tăriceanu

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă că bilanțul realizat de președintele Traian Băsescu este subiectiv, afirmând că șeful statului a evidențiat în special părțile pozitive și le-a ascuns pe cele negative, "uitând însă să amintească de suferințele cumplite din 2010-2011".

Foto: (c) LIVIU SOVA / AGERPRES FOTO

"Mulțumesc domnului Băsescu pentru faptul că măcar la final de mandat (sau mandate) încearcă să explice ce lasă în urmă după 10 ani! Ca orice bilanț personal este subiectiv, arătând în special părțile pozitive și ascunzând cele negative. Dar e bine că măcar acum recunoaște și se laudă cu meritele Guvernului (Tăriceanu și Ponta în special) în dezvoltarea economică și socială, uitând însă să amintească de suferințele cumplite din 2010-2011!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Premierul adaugă că, fără a încerca niciun fel de polemică, are convingerea că "fără scandal, dezbinare și clientelism România ar fi putut fi mult mai bine, aproape de nivelul Poloniei măcar!".

"De mâine avem o mare oportunitate (pe care nu am avut-o în ultimii 10 ani) — să arătăm în 2015-16 ce multe putem face prin dialog, respect, toleranță și colaborare. În ce mă privește, cu siguranță asta voi încerca", mai afirmă Victor Ponta.

AGERPRES/ (AS — autor: Daniel Florea, editor: Mihai Simionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?

5 Așa o fi?