Ponta candidează din partea unor forţe oculte şi împinge ţara în haos/PSD riscă să rămână fără candidat

Încă de la apariţia sa, comisarul.ro a anunţat că Victor Ponta nu va candida la prezidenţiale. Pentru că ştiam ce ştiam. Cu toate acestea, chiar şi în pofida eforturilor preşedintelui de a se găsi o cale diplomatică prin care Victor Ponta să-şi asume statutul de om şantajabil, ca fost retribuit pe statele unui serviciu secret, şi să renunţe la candidatură, această mascaradă continuă. Iar România riscă să fie aruncată în haos de scindarea care va apărea în rândul oamenilor. Este aproape ireal ce se întâmplă acum în PSD. Unde toată lumea responsabilă cunoaşte realitatea şi cu toate acestea cred orbeşte că Ponta este omul serviciilor şi nu va păţi nimic. Închipuiţi-vă că sâmbătă, 50.000 de oameni vor fi aduşi la Bucureşti, ca vitele, într-un ritual de doi lei, să lanseze şi să aplaude un aşa-zis candidat despre care, a doua zi după expirarea termenului de depunere a candidaturilor, vor afla că este un fost recrutat care a dat scris despre unul sau despre altul. Ce preşedinte va fi ăla? Ce popor de tâmpiţi să fie acela care se duce să-şi aleagă un astfel de om care a ţinut secret atâta timp acest lucru. Ce alte lucruri mai ascunde? Îşi mai aduce aminte cineva aminte cum a ajuns el preşedintele PSD?

Este un moment foarte delicat pentru viitorul României. Forţele oculte care stau în spatele lui Victor Ponta nu-şi doresc o Românie liberă, cu cetăţeni liberi, un popor fericit. În foarte puţin timp vom afla dacă mai rămânem popor sau vom fi doar nişte vite îndobitocite, în obor.

Nimeni nu are habar câte săbii s-au înfipt în Traian Băsescu pentru a i se închide gura. Începând cu lovitura de stat eşuată din 2012.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu