Ponta continuă ATACURILE MURDARE la LIDERII PRESEI ONLINE

Ponta continuă ATACURILE MURDARE la LIDERII PRESEI ONLINE

Cu o insistență care trădează disperarea, Victor Ponta își continuă războiul cu jurnaliștii de la Hotnews și Ziare.com. Dacă ieri spunea doar că au executat un ordin venit pe unitate, astăzi Jigodia Națională susține că Dan Tapalagă (Hotnews) este comandant descoperit și Ioana Ene Dogioiu (Ziare.com) este comandant acoperit.

AZI

”ATENȚIUNE ATENȚIUNE! Ordin de seară pe unitate - editoriale de înfierare proletară a lui Ponta pentru că a sesizat duminică seara știrile (false) identice publicate de subunitățile Hotnews și Ziare.com!

Raportăm - Ordinul este executat de comandantul "descoperit" Dan Tapalagă - Hotnews (luni 20.04 la ora 20.30) și comandantul "acoperit" sub pseudonimul Ioana Ene Dogioiu - Ziare.com (luni 20.04 la ora 21.09)! Felicitări!”, scrie dobitocul de Ponta pe contul său.

IERI

”Din pacate in Romania nu vom putea progresa cat timp se practica manipularea si minciunile cele mai grosolane si rusinoase! Cititi un exemplu edificator - titlul si citatul din continut TOTAL diferite - al unei stiri la de la Hotnews ( unde Dl Tapalaga ne tine constant lectii de cinste si deontologie!!!)!
Sau la Ziare.com ! Titlu identic si minciuna la fel! Cred ca s-au primit texte identice ca ordin de la aceeasi "Unitate"! Jenant!
http://m.hotnews.ro/stire/19962728
http://m.ziare.com/…/ponta-senatorii-nu-sunt-angajatii-unui...”, a scris Ponta pe contul său cu o zi în urmă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...