Ponta, ÎNGHESUIT de procurori/DNA a cerut acte oficiale de la Guvern pe DIASPORA

Ponta, ÎNGHESUIT de procurori/DNA a cerut acte oficiale de la Guvern pe DIASPORA

Surse bine avizate spun că Ponta va fi pus sub urmărire în Dosarul Diaspora. Aşa cum Comisarul.ro a anunţat încă de săptămâna trecută, DNA a declanşat audierile în acest dosar. Iar procurorul de caz vrea să ducă treaba până la capăt. Mulţi cunoscători ştiu că audierea lui Marian Vanghelie a fost doar simbolică. Mai degrabă un avertisment pentru ce va urma.

Adevăratul pericol vine dinspre înregistrările făcute încă din luna august, cu mult înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. Surse spun acum că procurorii DNA au solicitat, printr-o adresă oficială, actele de la Guvern și de la Ministerul de Externe pentru a face noi verificări în cazul Dosarului votului din Diaspora.

Dealtfel acuzele de corupţie vor veni în avalanşă spre membri din acest guvern al ruşinii. Iar prima victimă va fi Liviu Dragnea. Despre care, săptămâna viitoare, vom face dezvăluiri uluitoare.

Sursele noastre din DNA spun că Victor Ponta ar pute fi anchetat chiar şi pentru ordonanţa prin care s-a modificat, în favoarea sa, Legea Educaţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”