Ponta, ÎNGHESUIT de procurori/DNA a cerut acte oficiale de la Guvern pe DIASPORA

Ponta, ÎNGHESUIT de procurori/DNA a cerut acte oficiale de la Guvern pe DIASPORA

Surse bine avizate spun că Ponta va fi pus sub urmărire în Dosarul Diaspora. Aşa cum Comisarul.ro a anunţat încă de săptămâna trecută, DNA a declanşat audierile în acest dosar. Iar procurorul de caz vrea să ducă treaba până la capăt. Mulţi cunoscători ştiu că audierea lui Marian Vanghelie a fost doar simbolică. Mai degrabă un avertisment pentru ce va urma.

Adevăratul pericol vine dinspre înregistrările făcute încă din luna august, cu mult înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. Surse spun acum că procurorii DNA au solicitat, printr-o adresă oficială, actele de la Guvern și de la Ministerul de Externe pentru a face noi verificări în cazul Dosarului votului din Diaspora.

Dealtfel acuzele de corupţie vor veni în avalanşă spre membri din acest guvern al ruşinii. Iar prima victimă va fi Liviu Dragnea. Despre care, săptămâna viitoare, vom face dezvăluiri uluitoare.

Sursele noastre din DNA spun că Victor Ponta ar pute fi anchetat chiar şi pentru ordonanţa prin care s-a modificat, în favoarea sa, Legea Educaţiei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

3 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

4 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

5 De citit!