Ponta, nu te BUCURA, că VINE şi ZIUA ta!

Ponta, nu te BUCURA, că VINE şi ZIUA ta!

Imbecilul de Ponta, în stilul perfid de pesedist împuţit, s-a apucat să se bucure de răul Elenei Udrea. Chiar dacă e un picuţ căcat pe el ştiind ce ştie fosta Cocoş despre banii pe care i-a luat el. 

Victor Ponta a promovat joi pe contul sau de Facebook un articol scris de Victor Ciutacu pe blogul sau despre Elena Udrea. Ponta a scris "Singurul meu comentariu legat de <> - total de acord cu Ciutacu!". Textul distribuit de Victor Ponta utilizeaza sintagme dure la adresa fostilor sustinatori ai Elenei Udrea.

Textul lui Ciutacu

Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi știați și trecutul, și prezentul. Vă băteați pe biletele ei de favoare. Dar ați băgat capetele între umeri. Trăiați din bani negri. Fiscul era doar o înșiruire de inițiale. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.
Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveți să-i scuipați tabloul și să-i dați foc tezei de doctorat în Piața Universității. Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun.

Şi pentru că un bou parcă nu e bou destul dacă nu se cacă şi în mijlocul drumului, Ponta a revenit cu "Update" in care afirma ca nu este de acord si nu foloseste "niciodata" limbajul trivial si nu rateaza ocazia de a face o referire la atentatele teroriste de la Charlie Hebdo:

"Update - am vazut ca cei care se simt vizati de Ciutacu incearca sa deturneze, ca de obicei , sensul afirmatiei - NU sunt de acord si NU folosesc NICIODATA in public sau pe Facebook limbajul trivial - cred doar ca sensul mesajului lui Victor Ciutacu este indreptatit (sper ca cei care se simt vizati sa nu trimita niste asasini fanatici la redactie la Ciutacu sa-l impuste ca i-a jignit la deontologie)".

De notat ca Victor Ponta a negat tot timpul ca i s-a adresat fostului ministru Doina Pana cu apelativul "Fa".Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”