Ponta, o minciună continuă+VIDEO

Ponta, o minciună continuă+VIDEO

Ponta pare extrem de stresat şi incapabil să facă faţă presiunii la care este supus de viaţă. Că despre exercitarea atribuţiilor de prim-ministru, după ce adus ţara în recesiune, nici nu mai poate fi vorba. Şi minte cum respiră. Luni seara a fost în studioul televiziunii prietenului său Ghiţă, la RTV, şi a spus că Băsescu a făcut un gest golănesc, prin care va bloca proiectul Comarnic-Braşov. Băsescu a făcut plângere la DNA. Proiectul e blocat din cauza asta. Nu pentru că Şova e un dobitoc. Marţi dimineaţă, un comunicat al purtătorului de cuvânt al preşedintelui infirmă cele spuse cu emfază de Ponta. Nici vorba de aşa ceva. O minciună. Ponta a minţit iar. Ca şi în cazul cu jignirile lui Băsescu aduse harvardezei Petrescu. 

Tot luni seara, la B1, în acelaşi timp cu minciuna lui Ponta despre Băsescu, Klaus Iohannis spunea, cu zâmbetul pe buze, parcă referindu-se la un copil cam prostuţ, că  Ponta a minţit când a spus că ei doi au fost împreună la Grivco, la Voiculescu. Mai mult decât atât, i-a solicitat mincinosului să aducă fie şi cea mai mică dovadă că aşa a fost.

Care a fost răspunsul lui Ponta la aceste două dezminţiri ferme?

În cazul lui Iohannis le-a băgat la înaintare pe cele două petarde carieriste, Olguţa Vasilescu şi Gabriela Firea. Prima, s-a dat cultă şi l-a făcut bou în latineşte, a doua, neam prost, i-a adus aminte că nu are copii.

În cazul lui Băsescu l-a folosit pe tristul de Palada. Dacă aveţi nervi să citiţi, ăsta este textul:

“Cu privire la declaratia purtatorului de cuvant al presedintelui Romaniei, referitoare la faptul ca “Traian Băsescu nu a făcut nicio sesizare la Direcţia NaţionalăAnticorupţie cu privire la atribuirea lucrării la Autostrada Comarnic – Braşov”,Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului Romaniei, face urmatoarele precizari:

La investirea noului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, presedintele Traian Basescu a afirmat urmatoarele: “Atentionez ca mergeti intr-un minister cu probleme. Acolo ar trebui sa fiti atent in mod deosebit la premisele de contractare a Autostrazii Comarnic-Brasov. Din informatiile mele, deja s-au produs acte de coruptie”.

Presedintele Romaniei se afla intr-una din urmatoarele situatii: fie are cunostinte despre fapte de coruptie implicate intr-un proiect public important de infrastructura si nu sesizeaza organele abilitate ale statului – in speta DNA, fie s-a folosit de un neadevar pentru a forta blocarea acestui proiect. Cu alte cuvinte, ori ascunde fapte de coruptie, ori minte!

Ambele posibile explicatii ale comportamentului presedintelui Romaniei sunt inacceptabile pentru un demnitar al statului roman si cu atat mai mult pentru cel mai important om in stat, motiv pentru care ii solicit oficial explicatii suplimentare.”

Precizarea DNA

Oficiali ai DNA au precizat că nu a fost primită şi nici înregistrată vreo sesizare de la preşedintele României sau de la administraţia prezidenţială având ca obiect atribuirea sau nereguli privind lucrările la autostrada Comarnic-Braşov, aşa cum a susţinut premierul Victor Ponta.

“Pe rolul DNA nu a fost primită, nici înregistrată vreo sesizare de la preşedintele României sau de la administraţia prezidenţială având ca obiect atribuirea/nereguli privind lucrările la autostrada Comarnic-Braşov”, e răspunsul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Despre politica si anturajul lui Victor Ponta ne vorbesc:
Mircea Badea, Neagu Djuvara, Mircea Geoana, Mariean Vanghelie, Victor Ciorbea, Radu Tudor, Florin Zamfirescu, Gabriel Oprea


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…