Ponta: Obiectivul în primul tur este să luăm cel puțin 37,5%

Ponta: Obiectivul în primul tur este să luăm cel puțin 37,5%

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, a declarat, duminică seara, că obiectivul campaniei sale pentru primul tur de scrutin este de a lua cel puțin 37,5%, adică scorul obținut la alegerile europarlamentare.

De asemenea, Ponta a mai spus, într-un interviu la Antena 3, că pentru a ști ce se va întâmpla în turul doi este foarte interesat de rezultatele pe care le vor acumula candidații USL — respectiv el și Călin Popescu Tăriceanu, vizavi de grupul candidaților format din Monica Macovei, Elena Udrea și Klaus Iohannis. 

'Obiectivul este de a a lua în primul tur scorul pe care l-am avut și la europarlamentare, scorul de 37,5%. Dacă este mai mult, e bine, dacă este mai puțin, nu e bine. Dar cel mai mult mă interesează voturile pe care le iau candidații USL. Și eu consider că eu și cu domnul Călin Popescu Tăriceanu reprezentăm candidații USL, așa cum consider că doamna Macovei, domnul Iohannis și doamna Udrea reprezintă candidații lui Băsescu. Deci practic, trebuie să vedem cât iau candidații USL în primul tur, față de cei trei candidați ai lui Băsescu și atunci probabil vom ști ce se întâmplă în turul doi', a afirmat Victor Ponta. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…