Ponta, PENALUL, mai ''EJACULEAZĂ'' 3 MINCIUNI

Ponta, PENALUL, mai ''EJACULEAZĂ'' 3 MINCIUNI

Premierul penal al României, Victor Ponta, minte imediat cum pune mâna pe clanța de la DNA. Acum a ejaculat, vorba lui Vanghelie, una la ieșire, la fel ca data trecută, și una când a ajuns la ședința de Guvern. Că, deh, tot a ajuns România țara în care, după ce premierul se întâlnește cu președintele, în drum spre ședința de Guvern, face o escală pe la instituția anticorupție, să vadă ce acuzații a mai primit! Pe a treia a scăpat-o, ca orice pervers, după comunicatul DNA privind prejudiciul.

PRIMA minciună

"Da. Mi s-a dat expertiza. Am plătit cu 2.000 lei în plus taxe, dar nu le mai cer de la statul român", a afirmat penalul întrebat de rezultatele expertizei şi cât s-a stabilit prejudiciul. A dat-o repede, ca o ejaculare precoce a perversului înfierbântat. Probabil că întâlnirile cu Uncheșelu îl excită maxim. Prin această afirmație, acest mincinos pervers a încercat să inducă electrocutaților mintal care îl cred că e nevinovat. MINCIUNĂ.

CITEȘTE și  Ponta, 3 MINCIUNI ORDINARE la foc automat. Procurorul DNA a sunat-o pe avocată să-i atragă atenția

Victor Ponta se vaită că a mai "plătit statului" 2.000 de lei, dar NU spune că este pentru noua expertiză financiară solicitată  chiar de  către penal procurorului anticorupție, care îl anchetează pentru complicitate la 17 fapte de evaziunea fiscală săvârșite de prietenul său, avocatul și parlamentarul PSD Dan Șova. 

Potrivit legii, dacă suspectul sau inculpatul cere contra-expertiză o și plătește. 

Ponta l-a plătit  cu 2.000 de lei pe expertul Ministerului Justiției care i-a făcut  această noua expertiza. De aceea a și declarat că NU va solicita statului banii înapoi ( oricum NU i-ar fi primit înapoi pentru că nu e legal).

A DOUA minciună.

De la DNA, ca orice premier normal, Ponta s-a dus la serviciu, la Guvern. Unde, rămas excitat, a mai avut o ejaculare. A spus că el este, mai nou, TEHNOCRAT. Probabil că boul n-are proprietatea termenilor. Tehnocratul nu este deputat PSD așa cum este el, dobitocul. Dar, cu siguranță, el s-a adresat electrocutaților care stau cu ochii și mintea belite la Antena3.

Penalul a insistat miercuri la începutul ședinței de guvern pentru reducerea TVA, aducând ca argument faptul că el și ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici sunt tehnocrați. Ponta a mai spus ca e fundamental pentru economie scaderea TVA de la 24% la 20%, adica un pas inapoi fata de scaderea prevazuta acum in Codul Fiscal la 19%.

„E foarte important ca săptămâna viitoare să se termine bătălia politică și să avem Codul Fiscal aprobat și promulgat de președinte. Cred în continuare, ca un tehnocrat ce sunt, alături de dl. Teodorovici, că important este să dăm mesajul fundamental pentru economie și pe zona socială cu 20% TVA, nu 19%. 20% cota generală cu 9% la alimente înseamnă 16% medie”, a spus Victor Ponta.

“Sper ca liderii politici să țină cont de opinia noastră tehnocrată”, a spus Victor Ponta.

A TREIA minciună

Chiar dacă DNA a anunţat că în dosarul în care este cercetat premierul există un prejudiciu de peste 51.000 de lei. Ponta prezintă un document care arată că, de fapt, s-a plătit către stat mai mult decât prejudiciul invocat de DNA. Însă el MINTE, ca orice jigodie, prin omisiune. În documentul prezentat, pe care-l puteți citi mai jos, scrie negru pe alb că aceste date sunt valabile doar cu condiția ca acele acte să fi fost fictive. Ori tocmai asta spun și probează procurorii, că documentele în baza cărora a fost remunerat Ponta au fost fictive! Procurorii NU l-au acuzat pe Ponta de EVAZIUNE FISCALĂ ci PENTRU CĂ A OBȚINUT ACEI BANI PRIN DOCUMENTE FALSE. CĂ N-A MUNCIT PENTRU BANII ĂIA!

"Regret faptul ca batalia politica si de media se duce cu arme necinstite - din expertiza facuta in dosarul meu se arata ca SCA " Sova si Asociatii" si-a dedus cheltuieli in baza contractului cu mine de 51.321 ron / si se arata deasemenea ca au fost platite taxe si impozite de catre "Cabinet Avocat Ponta Victor in suma de 53.000 lei !!!!! Deci prezentarea doar a primei sume este o manipulare a opiniei publice , ignorand voit plata celor 53.000 lei! Adunand cele doua sume nu rezulta prejudiciu fata de statul roman care a incasat in plus 2.000 ron!!!! Atasez copia dupa aceasta constatare si cred ca nu mai este nimic de comentat!", a scris Ponta pe Facebook.

CITEȘTE și  Ponta, 3 MINCIUNI ORDINARE la foc automat. Procurorul DNA a sunat-o pe avocată să-i atragă atenția

---------------

UPDATE/SURSE/Ponta a pus pe Facebook opinia separată a expertului plătit de Șova dar n-a spus ce reprezintă documentul 

Victor Ponta a postat pe Facebook in replica la precizarile DNA o opinie separata a expertului platit de Dan Sova, dar nu spus ce reprezinta sugerand ca ar fi vorba de concluziile raportului de expertiza, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Potrivit acestora, fragmentul din raportul de expertiza publicat de Ponta in care se arata ca nu exista prejudiciu, ba mai mult ca premierul ar fi platit in plus 2000 de RON la bugetul de stat ar reprezenta opinia expertului Dobre Florin, platit de Dan Sova, acuzat in dosarul Turceni - Rovinari de evaziune fiscala.

Pe documentul publicat de Ponta pe pagina de Facebook apar trei semnaturi: Bosoanca Iulian, Calangiu Lucia si Dobre Florin. Potrivit surselor HotNews.ro, aceste trei semnaturi apar pe toate cele 29 de file ale raportului de expertiza, potrivit procedurii.

Expertul ales de DNA este Calangiu Lucia.

Concluziile raportului de la paginile 28 - 29 ar fi insa cele prezentate de DNA in comunicat, potrivit carora prejudiciul ce ar fi fost produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala de care este acuzat Victor Ponta Victor se ridica la suma de 51.321,80 lei.

INCREDIBIL!!!!!

UPDATE 2/ Fragmentul de document este opinia expertului lui Dan Șova, Florin Dobre, nu rezultatul expertizei care constată prejudiciul de peste 51.000 lei. Specialiștii spun că e minciună prin omisiune. De altfel, DNA a confirmat acest lucru la solicitarea României Libere. Redăm răspunsul DNA:

"Fragmentul postat pe Facebook de inculpatul Ponta Victor Viorel este în realitate un extras din conţinutul opiniei separate a unuia dintre experţii inculpaţilor, respectiv expertul  desemnat de inculpatul Șova Dan-Coman şi nu reprezintă nicidecum rezultatul raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă în cauză.

Raportul respectiv a fost întocmit de un expert independent, desemnat de organul judiciar, în conformitate cu art. 172 şi următoarele CPP.

Expertul judiciar independent desemnat în cauză a stabilit că valoarea prejudiciului produs ca urmare a infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală reținută în sarcina inculpatului Ponta Victor –Viorel se ridică la suma de 51.321,80 lei, aşa cum se arată în comunicatul nr 1384/VIII/3 din data de 19 august 2015, postat la www.pna.ro.

Menţionăm că raportul integral de expertiză fiscală și contabilă conţine 29 de file şi 8 anexe", se arată în precizările venite de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

 




Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…