Ponta, reclamat la CNCD pentru glumele cu paraşuta. Udrea: Femeile din România au parte de un premier misogin

Ponta, reclamat la CNCD pentru glumele cu paraşuta. Udrea: Femeile din România au parte de un premier misogin

“În numele Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară, am decis să sesizez Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în urma unei noi insulte a premierului Victor Ponta la adresa femeilor care îndrăznesc să facă politică în România. Primul ministru nu s-a putut abţine să o insulte grosolan astăzi pe colega noastră Elena Udrea în faţa tineretului PSD, demonstrând că nu se limitează la colegele lui de partid şi de Guvern pentru a-şi etala limbajul de epocă primitivă, se arată într-un comunicat al PMP. 

Plângerea a fost făcută de fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, în prezent şefa femeilor din PMP, care îi solicită soţiei premierului, europarlamentarul Daciana Sârbu, să spună public ce părere are despre limbajul folosit de premier. 

"Este cu atât mai gravă această atitudine cu cât premierul însuşi este căsătorit cu o femeie care face politică şi reprezintă România la Bruxelles. Îi solicit pe această cale Dacianei Sârbu să spună public ce părere are despre limbajul soţului său la adresa femeilor din politica românească şi dacă susţine un asemenea comportament.", se mai arată în sursa citată. 

Elena Udrea a întărit afirmaţiile colegei sale Ruxandra Dragomir. "Consider că Victor Ponta nu a insultat doar femeile politice, ci pe toate femeile din România prin injuriile sale. Femeile din România au parte de un premier misogin şi mojic şi suntem nevoite să acţionăm pentru a-l învăţa regulile elementare de bun simţ", a declarat Udrea. 

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că preşedintele Traian Băsescu "atacă cu paraşute", în timp ce PSD are piloţi. 

Preşedintele Traian Băsescu a urmărit-o pe Elena Udrea, în direct, în timp ce a făcut un salt cu paraşuta de la 4.000 de metri şi a coborât cu o viteză de 200 km/h. Şeful statului a lăudat curajul de care a dat dovadă deputatul PMP.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă aruncă în aer PSD! Dezvăluiri fără perdea despre „păpușile” din fruntea partidului

2 SURSE Nicuşor Dan l-a dat afară din sala de şedinţe pe gândacul plantat de Firea, directorul economic al ALPAB…

3 Capra se crede crocodil / Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie!!! Răspunsul de mare b…

4 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

5 Categoria „valori” / 181 de ani de închisoare, în Spania, pentru doi interlopi care în România ar fi luat, prob…