Ponta s-a GRĂBIT să-l FELICITE pe Oprișan/Despre VIZITA șefului NATO TACE MÂLC

Ponta s-a GRĂBIT să-l FELICITE pe Oprișan/Despre VIZITA șefului NATO TACE MÂLC

Penalul fugar Victor Ponta, aflat în cea de-a 20-a zi de pribegie penală, s-a repezit miercuri să-l felicite pe baronul penal Marian Oprișan pentru că a fost ales într-un rahat de post. Prilej cu care a mai tras o ghiulea în activitatea procurorilor DNA.

Joi, când România, la toate nivelurile politice, este vizitată de secretarul general al NATO, ca un punct de reper în noua configurație de apărare strategică, penalul tace mâlc. Să fie în legătură cu noua atitudine a PSD față de problematica de apărare a României? PSD a boicotat și votul pentru Strategia de Apărare Națională, propusă de președinte, dar și votarea șefului SIE, propus tot de președinte. 

Penalul a pus totuși un mesaj pe Facebook. Răsuflă ușurat, idiotul, că situația sa, de premier penal, n-a ajuns în Plenul PE!

"Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei - ( Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE ) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei! Multumesc tuturor europarlamentarilor romani si colegilor nostri din Grupul Social Democrat, ALDE si Verzi pentru corectitudine si sprijin!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro