Ponta, TRATEAZĂ-TE, IMBECILULE!

Ponta, TRATEAZĂ-TE, IMBECILULE!

Ponta a luat-o razna de tot! După ce a ''ratat'' votul pe Codul Fiscal din Camera Deputaților, Penalul, stresat și cu ochii pe ceas să nu dea greș și la DNA, le-a spus reporterilor prezenți la ieșire că el nu a mai votat din nou pentru că oricum a votat în iunie. "L-am votat în iunie", a bâiguit, Ponta, ironic, motivul pentru care nu a votat, declarația acestuia fiind făcută alături de ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici.

Mai mult, ca toate javrele penale și stresate, Ponta cerut presei, în acest context, să nu se mai lege de 'cancan-uri'.

REALITATEA? Penalul n-a votat în Parlament nici prima variantă a Codului Fiscal, nici cererea de reexaminare, însă susține contrariul în ciuda evidențelor.

Prima variantă a Codului Fiscal a fost votată în Camera Deputaților în 24 iunie, când Penalul nu era în România. El a plecat sa se opereze la genunchi in Turcia după moțiunea de cenzură a PNL din 12 iunie, unde a stat până pe 8 iulie. Mitomanule, internează-te!

Pentru a-şi ascunde minciuna, de pe contul de Facebook al Penalului a dispărut joi una dintre postările din 24 iunie în care îşi exprima regretul că nu poate fi prezent la votul istoric din Parlament.


Cretinul a șters această postare de pe contul de Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…