Ponta, TRATEAZĂ-TE, IMBECILULE!

Ponta, TRATEAZĂ-TE, IMBECILULE!

Ponta a luat-o razna de tot! După ce a ''ratat'' votul pe Codul Fiscal din Camera Deputaților, Penalul, stresat și cu ochii pe ceas să nu dea greș și la DNA, le-a spus reporterilor prezenți la ieșire că el nu a mai votat din nou pentru că oricum a votat în iunie. "L-am votat în iunie", a bâiguit, Ponta, ironic, motivul pentru care nu a votat, declarația acestuia fiind făcută alături de ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici.

Mai mult, ca toate javrele penale și stresate, Ponta cerut presei, în acest context, să nu se mai lege de 'cancan-uri'.

REALITATEA? Penalul n-a votat în Parlament nici prima variantă a Codului Fiscal, nici cererea de reexaminare, însă susține contrariul în ciuda evidențelor.

Prima variantă a Codului Fiscal a fost votată în Camera Deputaților în 24 iunie, când Penalul nu era în România. El a plecat sa se opereze la genunchi in Turcia după moțiunea de cenzură a PNL din 12 iunie, unde a stat până pe 8 iulie. Mitomanule, internează-te!

Pentru a-şi ascunde minciuna, de pe contul de Facebook al Penalului a dispărut joi una dintre postările din 24 iunie în care îşi exprima regretul că nu poate fi prezent la votul istoric din Parlament.


Cretinul a șters această postare de pe contul de Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…