Ponta, TURCITUL PENAL, în VIZITĂ la MUSULMANI. Le dă un milion de euro la iordanieni. Din buzunarele noastre

Marginalizat de liderii europeni din cauza problemelor sale penale, Penalul României a gasit alinare, din ce în ce mai des, în brațele musulmanilor. El va efectua, în acest week-end, o vizită oficială in Iordania, țară musulmană. Și nu se va duce cu mâna goală. Le face cadou, din banii noștri, și un milion de euro. Să-i mulțumim Domnului, celorlalți musulmani, kazahilor, le-a făcut cadou, 600 de milioane de euro!

In perioada 3-4 octombrie 2015 va avea loc vizita oficiala in Regatul Hasemit al Iordaniei a prim-ministrului al Romaniei, Victor Ponta, la invitatia omologului sau Dr. Abdallah Ensour, anunta guvernul intr-un comunicat de presa. 

In cadrul vizitei, prim-ministrul Romaniei va fi primit de MS Regele Abdullah al II-lea , va avea o intalnire cu omologul sau iordanian, intrevederi cu reprezentantii Camerei de Comert a Iordaniei, precum si cu un grup de oameni de afaceri irakieni ale caror companii opereaza in Iordania si Irak.

Premierul va fi insotit de ministrii afacerilor externe, economiei, comertului si turismului, agriculturii si dezvoltarii rurale, sanatatii, si de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, responsabil de gestionarea situatiilor de urgenta.

Cu prilejul vizitei, primul ministru roman va proceda si la un schimb de opinii cu oficialii iordanieni pe tema evolutiilor in plan international si regional. Avand in vedere impactul asupra Iordaniei a crizei refugiatilor sirieni, Romania va acorda un ajutor umanitar de urgenta acestei tari in cuantum de 1 milion de lei, se mai precizeaza in comunicat.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

4 Așa arată soția premierului desemnat

5 Să-l salte procurorii! „Mi-a cerut să rețin avioanele la sol în ziua moțiunii!” Acuzații grave ale fostului di…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj