Ponta, TURCITUL PENAL, în VIZITĂ la MUSULMANI. Le dă un milion de euro la iordanieni. Din buzunarele noastre

Ponta, TURCITUL PENAL, în VIZITĂ la MUSULMANI. Le dă un milion de euro la iordanieni. Din buzunarele noastre

Marginalizat de liderii europeni din cauza problemelor sale penale, Penalul României a gasit alinare, din ce în ce mai des, în brațele musulmanilor. El va efectua, în acest week-end, o vizită oficială in Iordania, țară musulmană. Și nu se va duce cu mâna goală. Le face cadou, din banii noștri, și un milion de euro. Să-i mulțumim Domnului, celorlalți musulmani, kazahilor, le-a făcut cadou, 600 de milioane de euro!

In perioada 3-4 octombrie 2015 va avea loc vizita oficiala in Regatul Hasemit al Iordaniei a prim-ministrului al Romaniei, Victor Ponta, la invitatia omologului sau Dr. Abdallah Ensour, anunta guvernul intr-un comunicat de presa. 

In cadrul vizitei, prim-ministrul Romaniei va fi primit de MS Regele Abdullah al II-lea , va avea o intalnire cu omologul sau iordanian, intrevederi cu reprezentantii Camerei de Comert a Iordaniei, precum si cu un grup de oameni de afaceri irakieni ale caror companii opereaza in Iordania si Irak.

Premierul va fi insotit de ministrii afacerilor externe, economiei, comertului si turismului, agriculturii si dezvoltarii rurale, sanatatii, si de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, responsabil de gestionarea situatiilor de urgenta.

Cu prilejul vizitei, primul ministru roman va proceda si la un schimb de opinii cu oficialii iordanieni pe tema evolutiilor in plan international si regional. Avand in vedere impactul asupra Iordaniei a crizei refugiatilor sirieni, Romania va acorda un ajutor umanitar de urgenta acestei tari in cuantum de 1 milion de lei, se mai precizeaza in comunicat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție