Predoiu: Ponta - Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției

Predoiu: Ponta - Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției

Prim vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a afirmat, miercuri, că tandemul Victor Ponta, președinte - Călin Popescu Tăriceanu, premier este "un tandem al recesiunii și al corupției".

"Ceea ce observ e că domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lăsat țara cu un deficit bugetar de aproximativ 6%, a făcut praf banii din privatizarea BCR și a încărcat schema administrației centrale cu aproximativ 150.000 de salariați. Premierul Tăriceanu, astăzi președinte de Senat, a protejat corupții din Parlamentul României, tergiversând anchetele justiției și cererile ANI. Constatăm că avem un tandem Ponta — Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției", a spus Predoiu, la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a afirmat, marți seară, că lista cu persoanele nominalizate pentru postul de prim-ministru, dacă el va câștiga alegerile prezidențiale, este închisă, prima opțiune fiind Călin Popescu-Tăriceanu, urmat de prim-vicepreședintele BNR, Florin Georgescu, și directorul SRI, George Maior.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

2 VIDEO Victoraș Micula nu bea Frutti Fresh: Nu îmi plac. Vi le-am dat vouă, să fac bani, dar nu-s prost să le consum

3 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

4 Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

5 Scandalul sexual din armata Rusiei ia proporții