Predoiu: Ponta - Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției

Predoiu: Ponta - Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției

Prim vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a afirmat, miercuri, că tandemul Victor Ponta, președinte - Călin Popescu Tăriceanu, premier este "un tandem al recesiunii și al corupției".

"Ceea ce observ e că domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lăsat țara cu un deficit bugetar de aproximativ 6%, a făcut praf banii din privatizarea BCR și a încărcat schema administrației centrale cu aproximativ 150.000 de salariați. Premierul Tăriceanu, astăzi președinte de Senat, a protejat corupții din Parlamentul României, tergiversând anchetele justiției și cererile ANI. Constatăm că avem un tandem Ponta — Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției", a spus Predoiu, la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a afirmat, marți seară, că lista cu persoanele nominalizate pentru postul de prim-ministru, dacă el va câștiga alegerile prezidențiale, este închisă, prima opțiune fiind Călin Popescu-Tăriceanu, urmat de prim-vicepreședintele BNR, Florin Georgescu, și directorul SRI, George Maior.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…