Predoiu: Ponta - Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției

Predoiu: Ponta - Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției

Prim vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a afirmat, miercuri, că tandemul Victor Ponta, președinte - Călin Popescu Tăriceanu, premier este "un tandem al recesiunii și al corupției".

"Ceea ce observ e că domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lăsat țara cu un deficit bugetar de aproximativ 6%, a făcut praf banii din privatizarea BCR și a încărcat schema administrației centrale cu aproximativ 150.000 de salariați. Premierul Tăriceanu, astăzi președinte de Senat, a protejat corupții din Parlamentul României, tergiversând anchetele justiției și cererile ANI. Constatăm că avem un tandem Ponta — Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției", a spus Predoiu, la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a afirmat, marți seară, că lista cu persoanele nominalizate pentru postul de prim-ministru, dacă el va câștiga alegerile prezidențiale, este închisă, prima opțiune fiind Călin Popescu-Tăriceanu, urmat de prim-vicepreședintele BNR, Florin Georgescu, și directorul SRI, George Maior.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”