Presa TACE!/Domnule Iohannis, recunoașteți SEMNĂTURA?

Presa României continuă să tacă semeață în lașitatea ei! Pe TOATE DOCUMENTELE apare exclusiv semnătura președintelui Iohannis, fostul primar de Sibiu: şi în nume propriu şi pentru falsul proprietar. Cu rudele căruia s-ar putea întâlni acum, în deja trâmbițata vacanță din Florida.

Chiar ar trebui lăsat să se aştearnă liniştea peste faptele de fals în care este implicată familia actualului preşedinte al României?

Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și cercetați?

Notarul care a realizat “Încheierea de autentificare” a furtului este cercetat, secretarul de primărie care a emis adeverinţa în fals a fost judecat, avocatul care a intermediat afacerile imobiliare este în atenţia procurorilor. 

Documentele publice demonstrează în clar prezenţa interesului direct şi conştient al actualului preşedinte Iohannis și al soției sale în afacerile imobiliare ilegale, neexistând niciun dubiu cu privire la autenticitatea semnăturii. Documentele de mai jos susţin fără tăgadă implicarea directă a fostului primar de Sibiu, actual preşedinte al României, în mafia imobiliară în care au fost şi sunt implicaţi primari, prefecţi, avocaţi, notari, procurori şi judecători.

Din nefericire, doar doamna Iohannis va plăti! Din fericire, chiar dacă presa e complice a zidului tăcerii, nu toţi magistraţii din România pot fi cumpăraţi sau deturnaţi!

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Măcelul din 10 august 2018 a avut loc la comanda lui Dragnea, cu complicitatea ministrului de Inter…

2 LIVE Peste 50.000 de români au votat deja în diaspora / GRAFIC Prezența la urne, mai mare decât în primul tur a…

3 VIDEO ALERTĂ / Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Azi începe pedepsirea făptașilor măcelului din 10 august!”

4 Mesajul diasporei pentru Dăncilă!

5 BREAKING Diaspora dă cu votul în Dăncilă de-i zbârnâie mațele! S-au deschis și urnele din UK

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante