Presa TACE!/Domnule Iohannis, recunoașteți SEMNĂTURA?

Presa TACE!/Domnule Iohannis, recunoașteți SEMNĂTURA?

Presa României continuă să tacă semeață în lașitatea ei! Pe TOATE DOCUMENTELE apare exclusiv semnătura președintelui Iohannis, fostul primar de Sibiu: şi în nume propriu şi pentru falsul proprietar. Cu rudele căruia s-ar putea întâlni acum, în deja trâmbițata vacanță din Florida.

Chiar ar trebui lăsat să se aştearnă liniştea peste faptele de fals în care este implicată familia actualului preşedinte al României?

Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și cercetați?

Notarul care a realizat “Încheierea de autentificare” a furtului este cercetat, secretarul de primărie care a emis adeverinţa în fals a fost judecat, avocatul care a intermediat afacerile imobiliare este în atenţia procurorilor. 

Documentele publice demonstrează în clar prezenţa interesului direct şi conştient al actualului preşedinte Iohannis și al soției sale în afacerile imobiliare ilegale, neexistând niciun dubiu cu privire la autenticitatea semnăturii. Documentele de mai jos susţin fără tăgadă implicarea directă a fostului primar de Sibiu, actual preşedinte al României, în mafia imobiliară în care au fost şi sunt implicaţi primari, prefecţi, avocaţi, notari, procurori şi judecători.

Din nefericire, doar doamna Iohannis va plăti! Din fericire, chiar dacă presa e complice a zidului tăcerii, nu toţi magistraţii din România pot fi cumpăraţi sau deturnaţi!












Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu