Presa TACE!/Domnule Iohannis, recunoașteți SEMNĂTURA?

Presa TACE!/Domnule Iohannis, recunoașteți SEMNĂTURA?

Presa României continuă să tacă semeață în lașitatea ei! Pe TOATE DOCUMENTELE apare exclusiv semnătura președintelui Iohannis, fostul primar de Sibiu: şi în nume propriu şi pentru falsul proprietar. Cu rudele căruia s-ar putea întâlni acum, în deja trâmbițata vacanță din Florida.

Chiar ar trebui lăsat să se aştearnă liniştea peste faptele de fals în care este implicată familia actualului preşedinte al României?

Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și cercetați?

Notarul care a realizat “Încheierea de autentificare” a furtului este cercetat, secretarul de primărie care a emis adeverinţa în fals a fost judecat, avocatul care a intermediat afacerile imobiliare este în atenţia procurorilor. 

Documentele publice demonstrează în clar prezenţa interesului direct şi conştient al actualului preşedinte Iohannis și al soției sale în afacerile imobiliare ilegale, neexistând niciun dubiu cu privire la autenticitatea semnăturii. Documentele de mai jos susţin fără tăgadă implicarea directă a fostului primar de Sibiu, actual preşedinte al României, în mafia imobiliară în care au fost şi sunt implicaţi primari, prefecţi, avocaţi, notari, procurori şi judecători.

Din nefericire, doar doamna Iohannis va plăti! Din fericire, chiar dacă presa e complice a zidului tăcerii, nu toţi magistraţii din România pot fi cumpăraţi sau deturnaţi!Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…

2 Omul de afaceri Jaroslav Haščák, care deţine farmaciile Sensiblu / Dr. Max în România, a fost arestat pentru co…

3 Medicii americani avertizează că efectele secundare ale vaccinurilor anti-covid „nu sunt neglijabile”

4 VIDEO Judecați voi, nouă ne este scârbă...

5 Ăsta este eurodeputatul ungur care a fugit pe geam la orgia sexuală de la Bruxelles și a rămas blocat. E din p…