Presa italiană: Diaconescu i-a promis lui Berlusconi funcţia de premier al României

Presa italiană: Diaconescu i-a promis lui Berlusconi funcţia de premier al României

„România îl vrea pe Berlusconi“, scrie publicaţia online „ Cado in Piedi “, care precizează că Dan Diaconescu, candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 şi candidat la alegerile europarlamentare din mai, i-ar fi oferit un rol de premier fostului şef al Executivului italian, Silvio Berlusconi.

Publicaţia vorbeşte şi despre traseul lui Dan Diaconescu în politică: de la fondator al postului OTV, „cunoscut pentru emisiunile controversate care abordau subiecte oricât de vulgare“ şi în care „oricine putea acuza pe oricine de orice“ şi până la înfiinţarea PP-DD.

Potrivit publicaţiei, Diaconescu s-a aliat recent cu „mentorul“ său, Silvio Berlusconi, în condiţiile în care românii din Italia au dreptul să voteze, la europarlamentarele din mai, fie cu un candidat din ţara noastră, fie cu unul din statul în care trăiesc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale