Președintele Bronisław Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis și l-a invitat să efectueze o vizită în Polonia

Președintele Bronisław Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis și l-a invitat să efectueze o vizită în Polonia

Președintele Poloniei, Bronisław Komorowski, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria în alegerile prezidențiale din România și l-a invitat să efectueze o vizită la Varșovia, informează miercuri Ambasada Poloniei la București.

"Polonia și România sunt legate nu numai de o istorie și de o prietenie de secole, dar și de provocări comune atât în imediata noastră vecinătate, cât și la nivel global. Parteneriatul Strategic dintre țările noastre constituie o platformă ideală 

pentru adâncirea cooperării bilaterale și la nivelul forumurilor internaționale, printre altele în cadrul Uniunii Europene și al Alianței Nord-Atlantice", a precizat Bronisław Komorowski, într-un mesaj de felicitare trimis la 20 noiembrie.

"Contez pe faptul că dialogul polono-român va fi continuat în viitor. O întâlnire personală ar fi o ocazie perfectă pentru a discuta problemele curente și perspectivele dezvoltării contactelor bilaterale. Profitând de ocazie, aș dori să vă
invit să faceți o vizită la Varșovia în viitorul apropiat", a mai menționat președintele Poloniei, care i-a mai transmis lui Klaus Iohhanis 'succes și fericire' în îndeplinirea funcției, dar și urări de bine în viața personală.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 VIDEO Cine este Turku, interlopul cu grenadă și pistol care a chemat poliția să-l aresteze

3 Atenție, balenă în libertate pe plajă, la Mamaia!

4 CNA a amendat TVR cu 10.000 de lei după ce Cristache și Cristoiu l-au linșat pe președintele Iohannis

5 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești