Preşedintele PP-DD Arad şi vicepreşedinte al Cj Arad, Remus Guţu, a intrat în concediu de maternitate

Zilele trecute, preşedintele PP-DD Arad, Remus Guţu, a anunţat că se retrage din conducerea filialei judeţene a partidului, din motive personale. Guţu este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, iar după plecarea din fruntea PP-DD s-a speculat că acesta urmează să-şi piardă şi funcţia din administraţie.

Noul preşedinte al PP-DD Arad, Cătălin Ţiţirigă, viceprimar al Aradului, susţine că Guţu rămâne vicepreşedinte la consiliul judeţean. Ţiţirigă dezvăluie şi motivul inedit al retragerii fostului lider judeţean al PP-DD.

„A fost doar o demisie la înţelegere. Soţia domnului Guţu a născut acum o lună şi sunt doar ei singuri. Doamna Guţu este medic şi, ca să nu-şi piardă serviciul, trebuie să meargă la muncă. Am ajuns la o înţelegere, să preiau eu partidul, pentru că el nu se mai poate ocupa, având copil şi făcând naveta de la Arad la Lipova”, a declarat Ţiţirigă, pentru stiripesurse.ro.

PP-DD are în continuare vicepreşedinte la CJ Arad şi viceprimar în municipiul Arad. Chiar dacă PNL şi PDL s-au aliat, liberalii nu au primit funcţii în administraţia judeţeană sau în cea municipală.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta

5 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…