Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

PREZIDENŢIALE 2014 Maramureș: Iohannis se detașează de Ponta la 162 de voturi

Reprezentantul Biroul Electoral Județean Maramureș, Cosmin Mesaroș, a anuțat luni, într-o conferință de presă, că după numărătoarea voturilor din toate secțiile aflate pe teritoriul județului a rezultat că pe primul loc se situează candidatul ACL, Klaus Werner Iohannis, care a obținut 66.450 voturi, adică 36,55%, iar candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta a avut 66.288 voturi, adică 36,46%.

Diferența dintre cei doi candidați la nivelul județului Maramureș a fost de 162 de voturi.

"Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne a fost de 185.793, reprezentând 43,37% din totalul celor înscriși pe listele electorale. Numărul total al voturilor valabil exprimate a fost de 181.794, adică 97,87% din totalul voturilor. Aproape 4.000 de buletine de vot au fost anulate, reprezentând 2,15% din totalul voturilor exprimate. Procentul de prezentare la urne în ziua votului a fost de 43,37%", a spus purtătorul de cuvânt al BEJ Maramureș.

În urma numărării voturilor, pe locul trei se situează candidatul PMP Elena Udrea cu 6,28 %, urmată de candidatul susținut de PLR, Călin Popescu Tăriceanu, cu 4,15%, candidatul PP-DD Dan Diaconescu — 3.50%, Kelemen Hunor — 3,29%, Monica Macovei — 3,24% și Corneliu Vadim Tudor — 3,20%.

Purtătorul de cuvânt al BEJ a mai precizat că pe durata scrutinului electoral în județ nu au fost înregistrate incidente deosebite, iar fiecare sesizare primită a fost verificată în timpul cel mai scurt.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 STENOGRAMA WikiLeaks care arată cât de nenorocit și jeg a fost și este Tăriceanu!

2 VIDEO Credeați că Securitatea a murit? Priviți cu cine vorbea Iulian Vlad pe 22 decembrie 1989! Acum a primit …

3 Realizați că noi am ajuns să mâncăm așa ceva?

4 VIDEO Voi ați văzut asta? Candidata lui Voiculescu izbucnește în râs când vrea să vorbească despre candidata P…

5 HOPA! PĂPUȘARII au mai scos din joben un candidat! Mircea Diaconu: Îmi voi anunța azi intenția de candida ca i…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante