Prima SURPRIZĂ!/Robert Negoiță și-a anunțat CANDIDATURA la ȘEFIA PSD!/VIDEO

Prima SURPRIZĂ!/Robert Negoiță și-a anunțat CANDIDATURA la ȘEFIA PSD!/VIDEO

Robert Negoiță și-a anunțat oficial candidatura la șefia PSD. Patronul fostului BORDEL PSD de la hotelul Rin a spus că își depune candidatura în contextul în care Ponta a avut primul termen în procesul de corupție iar Dragnea așteaptă judecarea recursului în dosarul în care a fost condamnat în prima instanță!

“Este un moment crucial pentru PSD. Cel mai mare partid din România care este la putere, cu prim-ministrul într-o situaţie delicată. Premierul a avut prima înfăţişare ieri, preşedintele interimar este implicat într-un dosar penal, iar în câteva zile avem alegeri. Oamenii se aşteaptă de la noi de la maturitate. În consecinţă, doar în momentele grele se văd cei care au determinare, cei care au curaj şi dorinţa de a ajuta cu ieşirea din impas. Nu ne putem permite acţiuni sau opţiuni riscante. În consecinţă, da, sunt decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie. În următoarele zile, mă voi ocupa să fac acest lucru”, a declarat Negoiţă.

El a precizat că l-a informat de această hotărâre pe preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

“Da , am discutat cu domnul Dragnea acest subiect. I-am comunicat că voi candida. Nu îl deranjează; ne respectăm reciproc, suntem colegi, iar competiţia nu face altceva decât să îl stimuleze”, a completat Robert Negoiţă, răspunzând unei întrebări.

Chestionat dacă a mai discutat cu cineva din partid despre această candidatură, Negoiţă a replicat: “Astea sunt detalii pe care, evident, le vom comunica ulterior”.

Nu în ultimul rând, el a dat asigurări că PSD va rămâne la guvernare.

“A fost o decizie clară şi neechivocă ieri în CExN, chiar unanimă, pentru rămânerea la guvernare. deci nu mai avem ce discuta pe acest subiect”, a mai arătat social-democratul.

Numele lui Robert Negoita a aparut in doua mari scandaluri, de evaziune fiscala si de prostitutie.

Astfel, in urma unui control demarat de ANAF in septembrie 2009 privind tranzactiile din sectorul imobiliar realizate de Robert Negoita in perioada 2006-2008, pentru a verifica daca trebuie platita TVA la aceste operatiuni, Fiscul a apreciat ca Negoita datoreaza bugetului de stat suma de 120 milioane de lei (aproximativ 28 milioane de euro), reprezentand TVA aferenta tranzactiilor imobiliare derulate in perioada 2006-2008 si penalitati. Din totalul obligatiilor la buget calculate de ANAF, 76,86 milioane de lei sunt TVA, la care se adauga penalitati acumulate de 43,75 milioane de lei.

Potrivit ziarului Romania Libera, Robert Negoita a postat pe 12 iunie 2015 pe site-ul primariei declaratia sa de avere si de interese in care arata ca are datorii de aproape 52 de milioane de euro catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Antena 3 scria in 2010 ca numele lui Robert Negoita si Nicoale Banicioiu apar intr-un dosar de prostitutie de lux instrumentat de DIICOT.

"M.M. a intretinut acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir si Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea si pe alte fete, care-l insoteau, cu masina sa, in locurile in care se intalneau cu clientii." se arata in raportul DIICOT.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…