Primar PSD: Guvernul să plece. Ponta nu trebuia să fie arogant/Boc, exemplu de modestie

Primar PSD: Guvernul să plece. Ponta nu trebuia să fie arogant/Boc, exemplu de modestie

Primarul PSD al municipiului Dragasani (judetul Valcea), Cristian Nedelcu, a criticat dur modul în care partidul și Victor Ponta s-au comportat in campania electorală.

În opinia sa, Ponta a dat dovadă de aroganţă, în loc să se comporte ca un premier veritabil.

„A contat mult şi aroganţa în această campanie electorală. Nu mă gândesc numai la Victor Ponta, ci şi la alţii din partid. De exemplu, Mazăre, care, din punctul meu de vedere, nu este primar. Niciodată nu l-am văzut pe Emil Boc, pe vremea când era premier, dând vreun răspuns arogant. Tot timpul s-a comportat normal, ca un prim – ministru, chiar şi când a fost filmat când era dezbrăcat în vestiarul unei săli de sport. (…) Şi Ponta, în doi ani şi jumătate, trebuia să-şi vadă de treabă, nu să fie arogant, nu să se războiască tot timpul cu Băsescu. Dacă şi-ar fi făcut treaba la birou, în teren, dacă ar fi rezolvat problemele economice, ar fi fost altceva. Cetăţeanul trebuia să vadă că se îmbunătăţeşte situaţia şi, astfel, ar fi avut încredere în el. Cum este posibil să nu le dai oamenilor dreptul să voteze? Trebuiau făcute mai multe secţii de votare”, a spus primarul municipiului Drăgăşani, la VTV, citat de presa locala.

În opinia edilului, o greşeală importantă din campania PSD a fost reprezentată de atacurile murdare ale social – democraţilor la adresa lui Iohannis.

Nu în ultimul rând, Nedelcu a afirmat că ar fi mai bine ca guvernul Ponta să-şi depună mandatul, pentru a uşura venirea la putere a ACL.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

3 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…