Primar PSD: Guvernul să plece. Ponta nu trebuia să fie arogant/Boc, exemplu de modestie

Primar PSD: Guvernul să plece. Ponta nu trebuia să fie arogant/Boc, exemplu de modestie

Primarul PSD al municipiului Dragasani (judetul Valcea), Cristian Nedelcu, a criticat dur modul în care partidul și Victor Ponta s-au comportat in campania electorală.

În opinia sa, Ponta a dat dovadă de aroganţă, în loc să se comporte ca un premier veritabil.

„A contat mult şi aroganţa în această campanie electorală. Nu mă gândesc numai la Victor Ponta, ci şi la alţii din partid. De exemplu, Mazăre, care, din punctul meu de vedere, nu este primar. Niciodată nu l-am văzut pe Emil Boc, pe vremea când era premier, dând vreun răspuns arogant. Tot timpul s-a comportat normal, ca un prim – ministru, chiar şi când a fost filmat când era dezbrăcat în vestiarul unei săli de sport. (…) Şi Ponta, în doi ani şi jumătate, trebuia să-şi vadă de treabă, nu să fie arogant, nu să se războiască tot timpul cu Băsescu. Dacă şi-ar fi făcut treaba la birou, în teren, dacă ar fi rezolvat problemele economice, ar fi fost altceva. Cetăţeanul trebuia să vadă că se îmbunătăţeşte situaţia şi, astfel, ar fi avut încredere în el. Cum este posibil să nu le dai oamenilor dreptul să voteze? Trebuiau făcute mai multe secţii de votare”, a spus primarul municipiului Drăgăşani, la VTV, citat de presa locala.

În opinia edilului, o greşeală importantă din campania PSD a fost reprezentată de atacurile murdare ale social – democraţilor la adresa lui Iohannis.

Nu în ultimul rând, Nedelcu a afirmat că ar fi mai bine ca guvernul Ponta să-şi depună mandatul, pentru a uşura venirea la putere a ACL.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 Așa o fi?

5 De la „ei” pleacă totul! / Firma care asigura mententanța instalației de oxigen din tirul ATI de la Victor Babe…