PROASTA din Caracal: Este o REGIE PROASTĂ care se repetă de fiecare dată

PROASTA din Caracal: Este o REGIE PROASTĂ care se repetă de fiecare dată

Proasta din Caracal, adică senatorul ALDE Cristiana Anghel a susținut miercuri că demisia premierului are loc după "o regie proastă" și "un scenariu" care se repetă. 

"Nu mi se pare absolut nimic normal. Este aceeași chestie care s-a întâmplat anul trecut, în noiembrie, înainte de alegeri. Parcă ne ia Dumnezeu mințile. Cineva aranjează, iese. Nu l-au votat pe Ponta 25.000 de oameni. L-au votat cinci milioane. Și, după aceea, au fost și alții care l-au susținut. Pleacă Ponta? Foarte bine, Ponta n-o să moară de foame (...) Este o greșeală ceea ce se întâmplă la nivel național și nu putem să pricepem un singur lucru. Parcă este scris să se aleagă praful de țara asta și fizic și moral. Este scris. Cineva ne scrie scenariul și noi, ca orbii, ne ducem pe drumul acesta", a afirmat Cristiana Anghel, la Senat.

Ea a adăugat că Parlamentul va vota orice premier care va fi propus de președintele Iohannis. "Crede cineva că acest Parlament nu va vota pe cine propune Iohannis? Și un mâț dacă propune îl va vota, da?! Pentru că nu se poate să plece (Ponta — n.r.) acasă cu un an de zile înainte", a spus Anghel.

"De câte ori s-a spus că el vrea în primul an Guvernul lui. Va avea Guvernul lui. Ce va face? A întrebat cineva câte milioane de euro a mâncat în perioada asta de un an de zile? S-a mutat în casa aia care se repară pe milioane de euro ale cetățenilor de 8 luni? (...) I le-a dat Guvernul Ponta pentru că a știut să gestioneze lucrurile și a avut de unde să îi dea. PNL a declarat deja că, dacă va fi nevoie, va tăia și pensii și salarii. Și știți ceva? Asta vrea populația? Asta va avea. (...) Au închis spitale. Au murit oameni în fața spitalelor. S-au tăiat salarii. Au ieșit 15.000 de oameni în stradă? Nu. Ne-au furat un referendum. Este o regie și este o regie proastă care se repetă de fiecare dată. Și eu m-am săturat. Asta nu e politică. Asta nu e țară. Asta nu e democrație", a declarat Cristiana Anghel.

Întrebată cine stă în spatele acestei regii, senatoarea a răspuns: "Nu știu. Vreau să mai și trăiesc".

NR. Stai, proasto, că nu te omoară nimeni! Oamenii sunt miloși cu panarame ca tine...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia