PSD, mândri că suntem popcorn/Lăzăroiu:Sta-ți-ar popcornul în gât, Viorele!

PSD, mândri că suntem popcorn/Lăzăroiu:Sta-ți-ar popcornul în gât, Viorele!

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a reuşit, în sfârşit, să producă un text care merită promovat şi de noi.

“Acum, fie vorba între noi, starea de legumă veselă, care stă tolanită în canapea cu o găleată de popcorn şi un pet de cola sub fălci, nu ar fi ceva nou pentru candidatul Ponta. Cam asta face de doi ani de când e şeful guvernului. Prăvălit în fotolii comode, în studiouri de televiziune sau de acasă pe telefon în direct, omul vrea să dea impresia că el conduce o ţară (…) Ce urmează să facă Ponta în campanie este o prelungire a stării sale vegetale, sperând că mâna destinului va schimba în noiembrie girofarul de la Victoria cu girofarul de la Cotroceni”, spune Lăzăroiu pe contul său de Facebook.

“Cum ar zice însă vecinul meu hâtru când mai aude o ştire cu guvernul: Sta-ţi-ar popcornul în gât, Viorele!”, a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Prostul de Victor Ponta a declarat vineri, cu aroganţa celui care tocmai ieşise dintre colţii baronilor turbaţi de frica DNA, că în turul 1 al alegerilor prezidenţiale va privi la TV, cu popcorn şi suc, confruntarea între candidaţii dreptei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...