Radu Banciu: Tandemul turnător - magistrat înseamnă trădare de țară-VIDEO

Radu Banciu: Tandemul turnător - magistrat înseamnă trădare de țară-VIDEO

Radu Banciu a afirmat, marți seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că Victor Ponta nu ar mai putea fi președinte decât într-o dictatură pentru că tandemul turnător - magistrat înseamnă trădare de țară.

„Bineînțeles că Ponta nu va recunoaște că a fost turnător. Dar a fi magistrat și turnător în același timp este cea mai crasă incompatibilitate posibilă. Într-o societate demnă, deci nu în România, acest om dispărea totalmente din politică. Să ajungi peste noapte procuror general e ca și cum azi sunt medic stagiar, iar mâine, printr-un decret, pentru că am dat cu limba unde trebuia, aș ajunge chirurg sau aș opera pe inimă într-o mare clinică din altă țară”, a comentat Radu Banciu.

„Bine c-am aflat acum, de ce să nu știe lumea? Venea Ponta peste 30 de ani și ne zicea: Bă, voi, știți că v-am păcălit?”, mai spune jurnalistul.

Banciu: Ponta a fost turnător și magistrat în același timp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”