Radu Mazăre: PSD este un partid, el însuși și cu liderii lui, complexat și timorat

Radu Mazăre: PSD este un partid, el însuși și cu liderii lui, complexat și timorat

Radu Mazăre a afirmat, vineri că PSD, ca partid, și liderii acestuia sunt complexați și timorați și că nu îl mai interesează nici politica și, curând, nu-l va mai interesa nici administrația locală.

"Cred că domnul avocat Bolcaș a avut perfectă dreptate, este un partid, el însuși și cu liderii lui, complexat și timorat. (...) Nu mă mai interesează, dacă sunt simplu membru, nu mai comentez. (...)", a spus Mazăre.

Acesta a menționat că a demisionat de la șefia PSD Constanța după ce s-a plimbat cu caiacul aproape două ore și s-a gândit ce decizie să ia.

"Demisia este dată la partid de ieri după-amiază.

Ieri, după ce m-am plimbat cu caiacul o oră și cincizeci de minute, vă spun exact, din Mamaia și până la Năvodari, pe drum am avut timp să mă gândesc și, la masă, l-am chemat pe domnul Făgădău (n.r. — viceprimar și liderul organizației municipale Constanța a PSD), zic ... vino, te rog frumos, cu o hârtie, cu pix..., am scris demisia, i-am dat-o și nu mai îmi trebuie politică și în curând nu-mi va mai trebui nici administrație. (...) O să mă ocup de dosare și o să stau la plajă, nu o să mai fac nimic pentru care să înceapă iar procurorii anchete, pentru că, în momentul ăsta, orice fac este luat și anchetat și nu mai vreau, am și eu dreptul la viața mea", a afirmat primarul Constanței.

Potrivit acestuia, este sigur în proporție de 90% că, până la vară, va demisiona și din funcția de primar, chiar dacă cetățenii îl vor vrea în continuare în fruntea administrației locale.

"Nu mai vreau, nu mai îmi trebuie nici care, nici defilări. (...) Nu contează ce vrea poporul, pentru că avem și eu și familia mea și prietenii mei dreptul să trăim.

Nu pot să trăiesc în fiecare zi cu geanta. Nu pot (...)Chiar dacă îmi pare rău, le mulțumesc oamenilor pentru că m-au votat atâta amar de vreme, că au crezut ...

Și eu mi-am dorit și am vrut să fac bine, bine cât am putut, că am și greșit uneori, dar vreau și eu să trăiesc. Deja, la vară, fac 47 de ani, de 10 ani de zile târâi porțile DNA-ului și răspund la fel și fel de acuzații, de la ANI, de la DNA, rapoarte, controale. Nu mai pot", a spus Radu Mazăre.

Radu Mazăre a anunțat joi seara că a demisionat de la conducerea PSD Constanța și că, până la vară, va demisiona și din funcția de primar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...