Radu Tudor e DEZAMĂGIT. Băsescu, doar AMENINȚARE în dosarul cu TROMPETA

Radu Tudor e DEZAMĂGIT. Băsescu, doar AMENINȚARE în dosarul cu TROMPETA

Slugoiul de varan e dezamăgit. Așa cum probabil a fost informat de celălalt slugoi, Nițu de la Parchetul General, Băsescu va scăpa de acuzațiile de șantaj ale TROMPETEI. 

''Potrivit unor surse judiciare, procurorul de caz ce ancheteaza dosarul in care este invinuit Traian Basescu doreste sa-l incadreze pe fostul presedinte la infractiunea de AMENINTARE. Incalcarea legii s-a produs la adresa Gabriela Vranceanu Firea, senator PSD, cu presupusa infractiune de santaj. Pina in prezent.

Iata definitia din Codul Penal :

Infracţiuni contra libertăţii persoanei

Art. 206

Ameninţarea

(1) Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.

(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.'', a scris sluga antenistă pe blogul său.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…