RAHAŢII, între ei/Oprescu? O mazetă, un căcat împachetat, un păcălici

RAHAŢII, între ei/Oprescu? O mazetă, un căcat împachetat, un păcălici

Omul care s-a ocupat de campania lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei în anul 2008 şi care l-a ajutat să ajungă edilul Bucureştiului este dezamăgit de prestaţia Primarului General de-a lungul anilor şi consideră că Oprescu nu este altceva decât un produs de marketing. Folosind un limbaj dur la adresa lui Oprescu, omul de afaceri Adrian Theiss şi strategul campaniei din 2008 consideră că edilul-şef este “un căcat împachetat” care nu a făcut nimic pentru bucureşteni.

“Unul dintre lucrurile pe care le regret cel mai mult din viata mea si din tot ce am facut, si sunt putine lucruri pe care le regret, cu siguranta pe primul loc, detasat cu coronita, se afla sustinerea lui Sorin Oprescu pentru functia de primar al Capitalei. Si daca regret ceva este ca acest personaj, ca nici nu pot sa-l definesc, aceasta mazeta, acest pacalici, cineva imi reprosa odata ca vorbesc urat… acest cacat impachetat, un produs de marketing 100%, este in continuare primarul Capitalei. Dimineata cand ma trezesc si ma uit in oglinda, credeti-ma ca regret momentul cand l- am cunoscut pe acest personaj. Este cea mai mare catastrofa. Si Lis ala care a dat in boala copiilor, si ala era cat de cat… asta nici nu intelege nimic, e un hot… eu nu pot sa cred ca îi ia DNA pe toti prostii din tara asta… eu am ajuns sa-l regret pe Adriean Videanu. Trebuie sa recunosc ca m-am vazut cu Videanu intamplator la un restaurant in urma cu ceva vreme si i-am zis: bai, Adriane, de cate ori eram in orasul asta te injuram. Am ajuns acum sa-l regret. Este incredibil. Nu pot sa va spun de ce nu este bun Sorin Oprescu pentru că nu pot sa va dau un argument de ce este bun. El este o insusire de defecte. Este un om pe care nu-l recomanda absolut nimic. Pentru Bucuresti este o catastrofa. Nu-i doresc raul, nu-i doresc sa-l ia mascatii la 6 dimineata.Un singur lucru imi doresc. Poate totusi are un moment in care se trezeste dimineata si zice ca ar fi cazul sa vina si sa se ocupe altcineva de Capitala”, a declarat Adrian Theiss în exclusivitate la Nasul TV

Facem precizarea că acest personaj este finanţatorul ziarului Puterea. Care l-a suspendat din funcţie pe Mihai Pâlşu. Autorul unui articol despre implicarea politienilor români în afacerea EADS.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”