RĂZBOI pe față!/TAROM refuză să-i dea lui Iohannis un avion ca să meargă la Bruxelles

RĂZBOI pe față!/TAROM refuză să-i dea lui Iohannis un avion ca să meargă la Bruxelles

Președintele Klaus Iohannis a solicitat TAROM un avion pentru a se deplasa săptămâna viitoare la Consiliul European de la Bruxelles, însă compania a răspuns că pentru perioada respectivă nu are o aeronavă disponibilă, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres.

TAROM a precizat că pentru 25 și 26 iunie au fost deja achiziționate bilete de avion pentru alte curse. În acest context, Administrația Prezidențială ar trebui să plătească contravaloarea acelor bilete, dacă doreşte să beneficieze de o aeronavă pentru a putea pleca cu delegaţia de consilieri şi cu presa.

Surse de la Administraţia Prezidenţială nu exclud ca refuzul TAROM să vină la iniţiativa premierului, care doreşte să îl pună pe Iohannis în situaţii dificile, scrie BN24.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale