REPORTAJ PMP, partidul tinerilor, şi-a lansat candidaţii la europarlamentare în Centrul Vechi

REPORTAJ PMP, partidul tinerilor, şi-a lansat candidaţii la europarlamentare în Centrul Vechi

Început de weekend, inima târgului bucureştean, ora 21.00. Acestea sunt coordonatele unui eveniment care avea ca principal scop câştigarea tinerilor. "Voi participa la o acţiune inedită alături de colegii mei în Centrul Vechi", a sunat anunţul misterior al Elenei Udrea, înainte cu o oră. Suspanul a fost ţinut până în ultimul moment.

 La ora 21.00, boxele amenajate în mica piaţa din spatele "Hanului lui Manuc" au început să vibreze şi o trupă de dansatori tineri care emanau o energie molipsitoare şi-a făcu apariţia. Câteva sute de persoane s-au strâns în jurul lor să-i admire, iar când toată lumea era acaparată de spectacolul oferit de trupa de dans, apar, pe neaşteptate, Elena Udrea, împreună cu candidaţii PMP la europarlamentare şi alţi câţiva membri. 
 

Nimeni nu s-a sustras de la codul vestimentar: blugi şi tricou cu PMP. Elena Udrea a făcut şi ea un mic sacrificiu şi a coborât de pe tocurile înalte cu care ne-a obişnuit pentru a încălţa o pereche de balerini comozi, de culoare verde. În spatele scenei improvizate, pe zidul "Hanului lui Manuc" apăreau, rând pe rând, mesajele cu care PMP îşi lansa candidaţii care vor intra în cursa pentru Bruxelles: "PMP-energie, PMP-tinereţe, PMP-forţă".

Udrea, în balerini

Printre cei prezenţi s-au aflat Elena Udrea, preşedintele PMP Eugen Tomac, Cristian Preda, Siegfried Mureşan şi Teodor Baconschi, care ocupă primele trei poziţii pe lista PMP la alegerile europarlamentare. 

După trei melodii în care liderii PMP s-au distrat alături de tinerii dansatori, a urmat o sesiune de fotografii. Elena Udrea a fost în centrul atenţiei. La fel s-a întâmplat când au urmat declaraţiile oferite presei. Cea mai solicitată dintre toţi a fost, din nou, Elena Udrea. Noroc cu deputatul Florin Popescu, care a avut grijă să aiibă vizibilitate şi preşedintele oficial al PMP, Eugen Tomac, chiar dacă pentru asta a trebuit să roage un coleg să se retragă mai în spate. 

"În centrul istoric sunt şi foarte mulţi turişti străini, noi candidăm pentru Parlamentul European. Ne bucurăm să ne intalnim cu strainii care ne viziteaza Bucurestiul. Am vrut sa dam un semnal ca PMP este un partid care face cu adevarat o schimbare, avem oameni care au facut cu adevarat performaţă în domeniile în care au performat", a spus Udrea, după runda de dans. 
 

Un măr verde pentru fiecare

Curioşilor care s-au strâns în piaţeta din Centrul Vechi, militanţii PMP le-au împărţit mere. "PMP reprezintă viitorul, un măr verde, un măr proaspăt. PSD reprezintă trecutul", a mai adăugat Udrea. La rândul său, liderul PMP Eugen Tomac a scos în evidenţă că PMP se adresează în special tinerilor. "Ştim că tinerii nu trec pragul sediilor de partide, că nu vor să participe la sezatori politice. Am venit astăzi ca sa le dam acest semnal, ca se poate face politică şi altfel. Eu sunt un om împlinit, pentru că soţia mea nu se regăseşte pe lista PMP", a declarat şi Tomac. 


După eveniment, liderii PMP s-au retras pentru a sărbători reuşita evenimentului într-unul din localurile din Centrul Vechi. 

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?