REȚEAUA/CONSILIERA lui Vâlcov, FETIȚĂ DULCE pentru 15 SENATORI

REȚEAUA/CONSILIERA lui Vâlcov, FETIȚĂ DULCE pentru 15 SENATORI

Surse din intimitatea anchetei în centrul căreia se află fostul ministru de finanțe al României, încă senatorul PSD Darius Vâlcov, spun că personajul aflat acum la TUBULATURĂ crease o adevărată rețea de influență pentru a-și atinge scopurile infracționale. De pildă, pentru a-și asigura controale binevoitoare ale Curții de Conturi pe plan local, o angajase la biroul său de șef al Comisiei Senatoriale pentru Mediu și Administrație pe fata șefului Curții de Conturi din Olt. Iar pe fiul unui șef din centrala Curții de Conturi la nivel național îl înfipsese în poziția de șef al departamentului de integritate din Ministerul Finanțelor!

Însă fetița lui de încredere, cu care și-a creat cele mai solide relații, a se vedea reacția de dezamăgire de la votul din Senat unde a cerut să fie votată solicitarea DNA. Mulți colegi senatori au fost dezamăgiți că nu l-au putut ajuta pe Darius. Care, timp de aproape 2 ani fusese foarte gala nt cu ei. Prin interpusa sa specializată în astfel de acțiuni, Bianca Cristina Tonița. Cel puțin 15 senatori au beneficiat de serviciile binevoitoarei și drăgălașei Bianca. Mulți spun că și vreo 4-5 deputați au apelat la serviciile ei. Prin intermedul asociatului și finului lui Vâlcov, deputatul Daniel Bărbulescu. Pentru că i se dusese vestea...

Ultima achiziție a fostului ministru, cea care urma să conducă galeria de artă, reprezenta o ridicare de pretenții. În ton cu nivelul la care se cățărase. Vorbim despre fosta Miss Univers România, Larisa Popa. 











Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia