REVOLTĂTOR/MĂRTURIA celui care a ajuns primul lângă polițistul Bogdan Cosmin Gigină: Mașina lui Oprea NU A OPRIT!

REVOLTĂTOR/MĂRTURIA celui care a ajuns primul lângă polițistul Bogdan Cosmin Gigină: Mașina lui Oprea NU A OPRIT!

Vlad Petreanu prezinta, pe blogul lui, marturia unei persoane care sustine ca a ajuns prima langa politistul Bogdan Gigina, dupa ce acesta a cazut cu motocicleta intr-o gropa. Potrivit acestui mesaj, postat sub forma de comentariu la un articol de pe blogul lui Petreanu, masina in care se afla vicepremierul Gabriel Oprea nu a oprit la locul accidentului in care si-a pierdut viata omul legii.

Aceasta versiune o contrazice pe cea a Politiei, care a sustinut joi ca imediat dupa producerea accidentului, coloana oficiala s-a oprit la fata locului si au fost dispuse masuri pentru mobilizarea echipajelor medicale in vederea acordarii primului-ajutor.

Comentariul userului "Valentin" a fost publicat la articolul lui Vlad Petreanu intitulat "Incep sa apara detalii in tragedia politistului Bogdan Cosmin Gigina" si postat separat de Petreanu, pentru a nu se pierde printre celelalte comentarii.

Iata mai jos continutul acestui comentariu:

“Submitted on 2015/10/22 at 11:30

Salut Vlad.

Am fost primul linga corpul saracului politist..eram la semafor incercand sa virez stanga dinspre eroilor pe calea plevnei spre militar..

Am vazut politistul in intersectie oprind masinile si apoi am vazut in noapte luminile de la girofarurile masinilor care se apropiau..a trecut prima motocicleta apoi passatul..am auzit zgomotul fiarelor rasturante si un fior rece mi a trecut prin corp..am realizat accidentul si am lasat masina unde era si am fugit catre locul accidentului..erau 2 gropi..prima mai putin adanca,a doua mai mare in care zacea motocicleta..el nu era nicaieri..l am zarit mai incolo sub fiarele rasturnate cu fata in jos..am inceput sa ridic fiarele de pe corpul lui sperand ca e doar un traumatism minor si este doar inconstient..in acest timp nu am observat hemoragia intensa la nivelul craniului si practic calcam in sangele lui(iertati mi pragmatismul).
Intre timp masina de politie s a oprit si un agent a coborat..scenele ce au uramat sint parca rupte de realitate..omul plangea in hohote si striga:nu se poate..nu se poate..nu i adevarat..

Masina Audi in care am aflat ca era oprea nu a oprit ci a trecut in viteza slalomand printre si peste fiarele ce delimitau gaurile(nu i pot spune santier ca nu era semnalizat deloc corespunzator)..doar niste fiare ca la stadion si 2 indicatoare de ocolire..cu putinq banda galbena..

La scoala de soferi te invata sa pui triunghiul la cel putin 100 m in spatele masinii pentru ca cei ce vin din spate sa aiba timp sa reduca viteza si sa te ocoleasca in siguranta…aici nu erau 10 pasi de la fiare pina la gaura..daca se respecta macar norma asta,poate ca omul se alegea cu o fractura sau o trauma mai slaba..in schimb a murit..putea fi o masina,un autobuz,orice…

Omul a murit,era mort deja judecand dupa cantitatea imensa de sange pierduta in cateva secunde..

Oprea traieste cu constiinta impacata si gandul ca nu i s au racit cartofii prajiti in seara aceea nefasta de marti..

Din tufisuri a aparut brusc un dorel cu vesta pe el..probabil paznicul lucrarii..ridica din umeri a doua clase peste tren..si un om a murit pentru cartofii lui oprea.

Nu ma intereseaza ca nu se incadra in categoria oficialitatilor care au sau nu dreptul la escorta..e irelevant..toti grobienii au pe masini lumini sau girofare..dar nu ma pot intreba daca la departamentul politiei rutiere care se ocupa de insotirea coloanelor oficiale nu exista oameni care sa planifice aceste deplasari..sau totul se rezuma la cronologia prajirii cartofilor..

Sper ca cei vinovati sa plateasca cu ani grei de puscarie..oprea va iesi iar cu glasul lui de general de opinca,de desene animate si ii va oferi sotiei politistului un loc de munca la m.a.i

Mi ar placea ca el sa se implice in ancheta si sa i biciuiasca pe procurori de la inaltimea functiei lui savurand cartofii prajiti..sau era seara de CL??”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale