România IMORALĂ/Voiculescu în PUŞCĂRIE, partidul lui, la GUVERNARE peste Agricultură şi Educaţie

România IMORALĂ/Voiculescu în PUŞCĂRIE, partidul lui, la GUVERNARE peste Agricultură şi Educaţie

Realizează cineva că partidul puşcăriaşului Dan Voiculescu, prin oameni crescuţi şi promovaţi de el şi televiziunea lui de rahat, decide soarta acestei ţări?

Are pe mână sume uriaşe de bani şi influenţă prin bugetele a două ministere de maximă importanţă pentru orice ţară aflată în situaţia României: Agricultura şi Educaţia. Cât de moral este ca partidul fondat, şi încă diriguit cu mână de fier prin instrumentul numit Antena3, de puşcăriaşul Dan Voiculescu să primească portofoliul Educaţiei? Să nu mai punem la socoteală faptul că preşedintele Klaus Iohannis vrea să cheme partidele la consultări. Îi va chema şi pe vărănei? Îi va legitima? Ce vor crede tinerii acestei ţări?

România s-a pronunţat foarte clar în legătură cu Ponta. Nimeni nu mai are încredere în el şi cretinismele pe care le debitează. Faptul că Ponta se pupă în bot cu slugile lui Voiculescu nu miră pe nimeni. Ponta a dovedit că nu respectă nici un fel de repere morale. Aşteptăm cu interes modul de acţiune al preşedintelui Iohannis. Cel sfătuit de Dan Mihalache....


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…