România, la mâna CRETINILOR

România, la mâna CRETINILOR

Cretinul care va ajunge şeful SRI demonstrează că România nu este măcinată doar de corupţie generalizată ci şi de prostie. Acest individ, plin de bube dulci pe la bot, asemeni unui adolescent frustrat, a făcut nişte afirmaţii aiuritoare. Dovedind că este într-adevăr, aşa cum se spune, cu dovezi, produsul relaţiilor de rudenie şi nu numai. Socrul său, colonelul Viorel Dumitraş, a ajuns şeful Poliţiei Sălaj pentru că era nepotul lui Gavril Dejeu. Iar pe ginere l-a plasat consilier pe lângă Dudu Ionescu. Care, mai apoi, l-a luat cu el la PC...

Eduard Hellvig a declarat, marţi, după ce a primit avizul Comisiei SRI de a ocupa funcţia de director al serviciului, că soţia sa nu este "foarte încântată" de schimbarea financiară presupusă de trecererea de la salariul de europarlamentar la cel de şef al SRI, el arătând că a "avut discuţii acasă", transmite Mediafax.
"E o schimbare financiară. Astea sunt discuţiile care le am acasă, într-adevăr. Vă confirm acest lucru. Soţia nu este foarte încântată", a spus Hellvig, răspunzând unei întrebări referitoare la trecerea de la salariul de europarlamentar la cel de şef al SRI.
El a arătat că viitorul statut de şef al SRI reprezintă o schimbare "fundamentală" a viitorului său şi a familiei sale, fapt la care a reflectat înainte de a accepta propunerea pe care i-a făcut-o preşedintele Klaus Iohannis.
"Preşedintele Iohannis m-a contactat şi mi-a propus (funcţia de şef SRI, n.r.). Am avut o întâlnire privată, nu telefonică. A trebuit să stau un pic să mă gândesc pentru că e o schimbare fundamentală a vitorului meu şi a familiei mele", a spis Hellvig.

Iată, oameni buni, încă un erou care se sacrifică pentru biata ţărişoară... Vai de mama noastră!




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…