România LOR/Azi, FLOCUL ADIPOS și AGRAMAT L.Pop

Țara murmură de indignare în fața tupeului și nesimțirii cuplului Ponta/Oprea. Cu toate acestea, într-un ungher al realității, un dobitoc sinistru, cu manifestări de floc adipos, ministrul pentru Dialog social, obraznicul și agramatul Liviu Pop, lovește din nou. De data asta Pop postează pe pagina sa de facebook o declarație preluată de Agerpres, însoțită de cuvintele „am zis”.

Formula imperativ-conclusivă "Am zis" este însă o clasică şi arhicunoscută formă de încheiere a edictelor şi comunicărilor oficiale ale masonilor. Se pot găsi şi pentru neiniţiaţi discursurile reprezentanţilor Marii Loje Naționale din România, din care selectăm pentru exemplificare un pasaj de încheiere, din Studiul gradului de fidelitate și inițiere în Adevăr (www.grandlodge.ro ).

„Sa lucram neincetat asupra pietrei brute numai in sprijinul binelui si al progresului umanitatii pentru realizarea Fraternitatii Universale, pentru restaurarea si instalarea maretului Templu, I:.G:.M:.A:.A:.U:. .
Am zis.”

Nu râdeți că vă ard masonii între coloane, chiar dacă nu sunteți masoni!

Acum există două posibilități ca Pop să fi vrut să sugereze amenințător că e mason, mai ales că înaintea Congresului PSD a postat pe facebook mesajul către „știe el cine”, „aruncă-mă lupilor și mă voi întoarce conducând haita” sau e o simplă coincidență și cum Pop e un limitat ignorant, habar n-avea că exprimarea este o lozincă masonică.

Menționăm că degeaba îl întrebăm pe Pop dacă e mason sau nu pentru că dacă ar fi, ar fi obligat să mintă, masoneria fiind o organizație „discretă”. Și oricum presa a relatat că Pop minte foarte mult.

După ce și-a reglat așadar conturile masonic sau nu, Pop a postat un mesaj agramat pentru Traian Băsescu, proaspăt ales „președinte a MP”, greșeală menținută și după editarea mesajului:
„Multe "eșece" comunistule”. Spiritual, nu? Râde hârb de oală spartă.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

2 Document / Așa arată jaful PSD! Guvernul Orban refuză plăți de aproape 150 milioane lei pentru proiecte PNDL făc…

3 Judecați voi! O judecătoare care a scăpat ca prin minune de pușcărie se pensionează cu 16.000 de lei pe lună, …

4 ULTIMĂ ORĂ / Dragnea va ieși din pușcărie în mai puțin de doi ani! Toader a clasificat întreg penitenciarul Raho…

5 VIDEO Dosarul șpăgilor explodează în PSD! Deputata PSD Jivan, audiată la DNA! Sunt așteptați Fifor și Cuc!

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios