S-a ÎNTÂMPLAT! Voi rămâne un politician extrem de incomod, nu voi închide niciodată gura"

S-a ÎNTÂMPLAT! Voi rămâne un politician extrem de incomod, nu voi închide niciodată gura"

Traian Basescu si-a anuntat, vineri dimineata, inscrierea in Partidul Miscarea Populara. "Singura solutie pe care o am e sa revin in politica, sa imi apar cele doua mandate si sa ma apar de discreditari." Basescu si-a motivat decizia prin "negarea transformarilor prin care a trecut tara in acest interval de 10 ani, transformari extrem de importante in directia statului de drept. De asemenea, efortul urias pe care il depun trusturi mass-media, dar si institutii ale statului pe care le-am consolidat, de a ma discredita".

"Institutiile abia au asteptat eliberarea locului de la Cotroceni pentru a reveni la vechile naravuri - instrumente de prigoana a politicienilor incomozi. Voi ramane un politician extrem de incomod, nu voi inchide niciodata gura", a adaugat Traian Basescu, spunand ca aceste este unul dintre principalele motive ale revenirii sale in politica.

"Am avut dreptate cand am spus ca nu am infrant sistemul, ci doar l-am ingenunchiat. Sistemul trebuie sa inteleaga ca democratia nu este facultativa", a spus fostul sef al statului, acuzand o parte din institutiile statului de "incalcarea brutala a drepturilor omului" si de faptul s-ar lasa "utilizate ca instrumente de hartuire".

El a explicat ca acesta este motivul revenirii in politica, "in afara de motivul major ca nu mai pot lasa mostenire un PDL, o sa las o Miscare Populara".


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

2 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

3 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

4 VIDEO Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur, nu ști…

5 Documente / Doar 5 din 33 de candidați au promovat concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănăt…