Sălaj: Pliantele cu mesajul "Klaus Iohannis vrea să îți taie pensia", interzise de BEJ

Sălaj: Pliantele cu mesajul "Klaus Iohannis vrea să îți taie pensia", interzise de BEJ

Biroul Electoral Județean (BEJ) Sălaj a dispus încetarea difuzării și înlăturarea din spațiul public a pliantelor cu mesajul "Klaus Iohannis vrea să îți taie pensia", decizia fiind luată ca urmare a unei plângeri depuse de ACL Sălaj.

"BEJ Sălaj admite plângerea; constată că pliantul depus de petent și având mesajele "Klaus Iohannis vrea să îți taie pensia", "Doar Ponta protejează pensiile" contravin ordinii de drept; dispune încetarea difuzării lor și înlăturarea acestui material din spațiul public; sesizează Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, pentru aducerea la îndeplinire a prezentei decizii", se arată în minuta deciziei, emisă miercuri.

ACL Sălaj depusese marți, la BEJ, o contestație având ca obiect pliantele cu mesajele menționate pe care le-au primit, prin intermediul poștașilor, mai mulți pensionari din județ.

"În programul electoral al candidatului ACL, Klaus Iohannis, nu se regăsesc măsuri economico-sociale privind diminuarea veniturilor populației. Mai mult, odată ajuns președinte, Klaus Iohannis nu va promulga o lege prin care se taie salariile și  pensiile. Dimpotrivă, obiectivul lui Klaus Iohannis și al Alianței Creștin-Liberale este de a avea o Românie prosperă, cu o clasă de mijloc puternică și o economie dezvoltată, care să permită creșterea pensiilor și salariilor. ACL somează public Poșta Română, care s-a lăsat folosită drept instrument de propagare a mesajelor mincinoase,  să înceteze imediat, atât în Sălaj, cât și la nivel național, distribuirea pliantelor PSD, în caz contrar, suntem hotărâți să acționăm în instanță această instituție pentru refuzul de a pune în aplicare deciziile BEJ", a precizat joi, pentru AGERPRES, Paul Maghiu, secretar coordonator PNL Sălaj.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc