SALTELISTA pusă de Iohannis în fruntea PNL e cam OPĂRITĂ pe bază de DNA

SALTELISTA pusă de Iohannis în fruntea PNL e cam OPĂRITĂ pe bază de DNA

Alina Gorghiu, saltelista proptită de preşedintele Iohannis în fruntea PNL e cam opărită. Fenomenul se înregistrează după ce DNA a demarat audieri cu privire la circumstanţele şi interesele care au roit în jurul promovării proiectului de lege privind trecerea Registrului Comerţului din subordinea Ministerului Justiţiei în subordinea Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

În schimbul sprijinului reprezentat de punerea semnăturii pe acest proiect, Mihail Vlasov i-a promis unui deputat, care între timp a decedat, că îl va propune pentru funcţia de arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Curtea de Comerţ şi Industrie a României. Vlasov a fost deja audiat de procurori în acest dosar.

Extrem de interesant este faptul că singurul parlamentar de la PNL care a semnat acest proiect de lege luat acum la puricat de catre procurorii DNA a fost tocmai Alina Gorghiu. Alaturi de aceasta, ceilalti initiatori au fost deputatii Aurel Vainer (minoritati), Florin Iordache (PSD), Marko Attila (UDMR), Mircea Grosaru (minoritati) si senatorul udemerist Attila Klarik. 

 Alina Gorghiu era, la acea dată, şi arbitru al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional. Care functionează doar pe lângă Camera de Comert condusa de acelasi Vlasov si de unde Gorghiu a si incasat diverse sume de bani. Iar prim vicepresedinte al Camerei unde „arbitra” Alina Gorghiu era Vanda Vlasov, fata lui Vlasov şi nevasta arestatului Troacă, anchetata si ea de DNA pentru savarsirea altor fapte de coruptie. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…