ŞANTAJ/PDS îi retrage sprijinul lui Teodor Meleșcanu pentru alegerile prezidențiale:Să-mi dea 200.000 de euro-VIDEO

Noi am spus că e mare deranj în PSD cu Meleşcanu. Şi că Gabriel Oprea a fost acuzat pe faţă că este în această combinaţie. Şi, iată, la numai o zi după ce Dragnea s-a arătat indignat de candidatura lui Meleşcanu, preşedintele PDS, Traian Rece, iese la atac cerând anunţând retragerea candidaturii lui Meleşcanu şi solicitarea sumei de 200.000 de euro. Iar acest lucru se desfăşoară, în exclusivitate, la B1.

Partidul Dreptății Sociale îi retrage sprijinul lui Teodor Meleșcanu pentru alegerile prezidențiale, a declarat pentru B1 TV, președintele interimar al partidului, Traian Rece.

Acesta a precizat că fostul șef al SIE a apelat la serviciile sale în urmă cu două luni, când l-a chemat la domiciliul său pentru a-i cere ajutorul în lupta pentru Președinție.

„Domnia sa a apelat la serviciile noastre acum 2 luni, am fost invitat acasă la dumnealui și m-a rugat să-l ajut pentru a intra în lupta pentru președinte. Aflase că m-am ocupat de două campanii electorale și am ieșit victorios. S-a înființat o alternativă națională PDS, un alt partid socialist și domnul Dogaru, cu alianța pentru sindicate. Și-a pus o repezentantă care a făcut o gafă la înregistrare și la înscrierea alianței am avut probleme”, a afirmat Traian Rece pentru B1 TV.

Potrivit acestuia, Teodor Meleșcanu „a intrat în tensiune, a acceptat ideea să accepte să candideze ca independent, iar partidul să-l susțină”.

Traian Rece a precizat că PDS a adunat 150.000 de semnături pentru candidatura lui Meleșcanu.

În ceea ce privește retragerea susținerii pentru candidatura fostului șef al SIE, președintele PDS a afirmat că a fost deranjat de unele afirmații ale acestuia, în care a catalogat PDS-ul drept un partid extremist de stânga.

De asemenea, Teodor Meleșcanu i-ar fi comunicat că a primit o ofertă din partea PNL.

„Nu poate să intre într-o campanie mințind o țară întreagă și aruncându-ne pe noi la lada de gunoi. 200.000 de euro am cheltuit din banii mei”, a mai spus Traian Rece.

Acesta a precizat că a depus deja o contestație la Biroul Electoral Central, adăugând că vrea înapoi cei 200.000 de euro cheltuiți pentru susținerea lui Meleșcanu.

„Altfel ma duc la Mitropolie să-i dea Dumnezeu sănătate de banii pe care mi i-a furat”, a adaugat Rece.

„Am trimis la BEC contestație pentru că această ascensiune fulminantă și acea declarație ne-au terminat. Nu ne venea să credem. Deși aveam informații că dânsul joacă întotdeauna la două capete”, a mai spus Rece.

Teodor Meleșcanu și-a depus, marți, la BEC, candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Meleșcanu a demisionat luni din funcția de director al SIE.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

4 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

5 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…