SCANDAL/După modelul Năstase, Ponta își CUMPĂRĂ VIRGINITATEA PENALĂ: Reuters a MODIFICAT o ȘTIRE

SCANDAL/După modelul Năstase, Ponta își CUMPĂRĂ VIRGINITATEA PENALĂ: Reuters a MODIFICAT o ȘTIRE

Se pare că Ponta, exact ca Adrian Năstase, care-și plătea cu bani grei o imagine de prim-ministru intelectual în presa străină, a început să umble la pușculiță. Prin intermediul SISTEMULUI. Care are de unde da. Că doar fură miliarde în fiecare an.

Despre ce vorbim?

Vineri, cea mai mare agenția de știri din Europa și una dintre cele mai importante din lume, Reuters, ,,a simțit nevoia'' să înlăture din articolul intitulat „Guvernul României supraviețuiește moțiunii de cenzură”, acuzațiile de fals și spălare de bani formulate de DNA împotriva lui Victor Ponta, scrie BN24.ro.

Articolul scris de corespondenții Reuters la București, Radu Sorin Marinaș și Luiza Ilie, a fost corectat. Pentru că este o agenție care se respectă, iar pe baza informațiilor sale se scriu articole în întreaga lume, Reuters a fost obligat să precizeze că articolul inițial care conținea acuzațiile de spălare de bani și fals în acte, a fost modificat. AICI puteți vedea corectura editorului, iar AICI articolul inițial, cu specificarea modificărilor, deja modificat.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Categoria „valori” / A murit „El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor