SCANDAL/După modelul Năstase, Ponta își CUMPĂRĂ VIRGINITATEA PENALĂ: Reuters a MODIFICAT o ȘTIRE

SCANDAL/După modelul Năstase, Ponta își CUMPĂRĂ VIRGINITATEA PENALĂ: Reuters a MODIFICAT o ȘTIRE

Se pare că Ponta, exact ca Adrian Năstase, care-și plătea cu bani grei o imagine de prim-ministru intelectual în presa străină, a început să umble la pușculiță. Prin intermediul SISTEMULUI. Care are de unde da. Că doar fură miliarde în fiecare an.

Despre ce vorbim?

Vineri, cea mai mare agenția de știri din Europa și una dintre cele mai importante din lume, Reuters, ,,a simțit nevoia'' să înlăture din articolul intitulat „Guvernul României supraviețuiește moțiunii de cenzură”, acuzațiile de fals și spălare de bani formulate de DNA împotriva lui Victor Ponta, scrie BN24.ro.

Articolul scris de corespondenții Reuters la București, Radu Sorin Marinaș și Luiza Ilie, a fost corectat. Pentru că este o agenție care se respectă, iar pe baza informațiilor sale se scriu articole în întreaga lume, Reuters a fost obligat să precizeze că articolul inițial care conținea acuzațiile de spălare de bani și fals în acte, a fost modificat. AICI  puteți vedea corectura editorului, iar AICI  articolul inițial, cu specificarea modificărilor, deja modificat.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…