Scandalul ceasului rusesc. Cât costă bijuteria purtată, la nunta sa, de purtătorul de cuvânt al lui Putin

Scandalul ceasului rusesc. Cât costă bijuteria purtată, la nunta sa, de purtătorul de cuvânt al lui Putin

Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin a purtat, la nunta sa, un ceas în valoare de aproximativ  620.000 de dolari. Dmitri Peskov s-a căsătorit, în weekend, la Soci, cu fosta campioană olimpică la patinaj, Tatiana Navka, scrie The Washington Post.

Poza apărută în presă a stârnit un val de controverse, mai ales în condițiile în care este vorba despre un ceas foarte scump. Și opoziția rusă a reacționat și i-a cerut oficialului de la Kremlin să explice de unde a avut bani pentru această achiziție. 

În acest context, reacția lui Dmitri Peskov nu a întârziat să apară. Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a explicat că ceasul a fost primit de la soția sa, ca dar de nuntă.

„Ceasul este, într-adevăr, foarte scump. Dar costă mult mai puţin decât au spus unii oameni. Nu am voie să port darul de nuntă de la soţia mea? Nu e treaba nimănui de unde a avut bani", a spus purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Totuși, presa a descoperit că Dmitri Peskov avea ceasul de mult mai multă vreme. Ceasul a mai fost identificat într-o poză postată de fiica sa pe o reţea de socializare, în urmă cu 15 săptămâni. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...