Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

SCÂRBOS/PLAGIATORUL, felicitări pentru CUMPĂRĂTORII de la Latrina 3. Hop și Tăriceanu!

Ce scârbos! Plagiatorul Victor Ponta nu a ratat ocazia și le-a transmis un mesaj de felicitare negustorilor de la Latrina 3, care și-au cumpărat locul II la concursul de televiziune New York Festival 2015. Probabil că urmează sechestrul pe bunurile cumnatului/sorei și trebuie niște emisiuni pe temă... N-au trecut două ore de la postarea Jigodiei că a ieșit și Moș Bășină să-i pupe-n premiu pe latrinieni...

”Felicitări echipei Antena 3 pentru premiul câștigat la New York Festivals 2015! Meritați această victorie!”, a scris Jigodia Națională Victor Ponta.

"Felicitari posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 pentru premiul obtinut la New York Festivals! Este o recunoastere internationala a talentului si fortei profesionistilor care lucreaza la cele doua televiziuni", a scris Tariceanu pe Facebook.

Postarea lui Marian Petruță:

Antena 3 se va autoevalua si probabil premia anul acesta la competitia din America. Mircea Badea se afla in juriul care va premia materialele trimise, contracost, la evaluarea din America, de televiziunea unde lucreaza. Acesta va nota probabil cu punctaje maxime cele 4 materiale trimise la evaluare.

 Pretul platit pentru inregistrarea materialelor la fiecare categorie este de 375 de dolari. Anul acesta Antena3 a anuntat ca a participat cu patru materiale. In total, au platit asadar 1496 de dolari, plus 2.5% comision, daca plata se face cu carte de credit sau 35 de dolari pentru transfer bancar. Daca vor fi premiate toate cele 4 materialele, Antena 3 va mai plati minim inca 860 de dolari, sau chiar mai mult daca fiecare membru din echipa care a realizat materialele va dori sa aibe un trofeu cu numele sau pe el. Pentru ca este un excelent prilej de facut bani, organizatorii incurajeaza pe site ca fiecare participant sa-si cumpere un astfel de trofeu, pe care sa-l tina pe birou, citez: "Our World medal is a must have on everyone's desk."

Conform sitului festivalului, in 2014 doar trofeele Antenei 3 au costat cam 1,500 de dolari, adica 215 dolari bucata, la care se mai adauga, conform regulamentului de participare, alti 3,690 de dolari taxa initiala de inregistrare a materialelor. Iar daca mai vorbim si de costul biletelor de avion, cazare, masa etc...pentru toata trupa prezenta in America, vorbim de cateva zeci de mii de dolari. "There is no numerical limit of the number of finalists in any category. Each entry is, in effect, in competition with itself..... One, none, or more than one medal may be given in any category." New York Festivals.

Regulamentul celor de la New York Festivals arata ca in festival pot exista un numar nelimitat de finalisti la fiecare categorie, fara sa existe o competitie reala intre materialele celorlalte televiziuni participante (contrar incearcarilor Antenei 3 de a manipula publicul). Acestia pot oferi una, mai multe sau nicio medalie la aceeasi categorie. Festivalul are o asa diversitatea de categorii in care poti sa te inscri cu materiale, daca ai banii, incat sansele sa fi premiat sunt aproape garantate, mai ales ca nu ai concurenta.

In 2014, ANTENA3, la categoria "Current affairs", unde a luat "Gold" adica "Aur" cu materialul "The long jurney home", tot "Aur" au luat si alte doua televiziuni din Malaezia si Suedia. Adica festivalul e darnic in a da premii, deci Antena3 nu e singura cea mai tare! La argint premiile au fost acordate tot in numar de trei, iar la categoria bronz au fost nu mai putin de 4(patru) premii. La categoria "Investigative report" 2 televiziuni au luat "Aur", alte 5 premii au fost de "Argint", printre care unul luat de Antena3. Una din televiziuni luand nu mai putin de 3 premii de argint la aceasta categorie. La categoria "Biography/profiles" unde Antena3 a mai luat o medalie de "Aur", tot aceleasi medalii de aur le-au mai luat alte doua televiziuni. Asadar trei medalii de aur la aceeasi categorie. La "Best investigative report" au existat 2 premii de "Aur", Antena 3 a luat unul de "Argint" impreuna cu alte 2 televiziuni, iar la categoria "Bronz" nu a existat niciun premiu. La categori "Best News Documentary/Special" unde Antena3 a luat "Aur" au fost doar 3 materiale participante, din care Antena3 si inca o televiziune au luat "Aurul" si cealalta "Argintul". Bronzul nu l-au mai dat la nimeni ca nu aveau cui! Cu siguranta ca premiile luate si in 2015 vor fi anuntate cu surle si trambite la o ora de maxima audienta de nimeni altul decat pastorul si directorul Antenei 3 Gadea Mihai.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Derută șobolănească la Antena 3! Bunicul Luizei l-a făcut muci în direct pe Nicolicea! R.Dumitrescu mai că făc…

2 CULISE / De ce tace Iordache? Păi șeful de la Permise e omul lui. Dar și nașul avocatei lui Dincă! Cumpănașule, …

3 Urmează ultima etapă / ELIMINAREA PĂPUȘARILOR care-au condus România din umbră! Anunțul făcut de un cunoscut ju…

4 Ce capcană ar pregăti PĂPUȘARII României! Iar mergem degeaba la vot?

5 Mafia PSD / Fostul șef al Poliției Caracal urma să fie reținut într-un dosar de cămătărie instrumentat de DIICOT…

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț