Se SUSPECTEAZĂ un ATENTAT? 3 indicii că NI SE ASCUNDE CEVA

Se SUSPECTEAZĂ un ATENTAT? 3 indicii că NI SE ASCUNDE CEVA

Este prea multă tăcere în tabăra decidenților politici români! Extrem de suspectă pentru nesimțirea lor clasică. Doar nu s-or fi vindecat peste noapte! Și președintele, șeful forțelor armate, prea a fost cel mai activ element! Ceva e putred, dar nu în Danemarca! Prea umblă hoții noștri cu mănuși, se vede pe fețele lor secretoase! Se tem de ceva! Și nu de furia noastră, probabil că sunt indicii care duc și spre alte ipoteze. Despre care încă nu se vorbește, pentru a nu crea panică. 

Noi nu suntem specialiști în probleme de securitate națională, dar suntem specialiști în javrele care ne conduc. De aceea vă supunem atenție trei indicii care ne fac să credem că încă de la primele clipe ale declanșării tragediei de la Clubul Colectiv a fost luată în calcul și ipoteza unui atentat. Ceea ce, în contextul actualelor evenimente, n-ar mai trebui să ne mire. 

1. Este incredibil că proprietarii clubului n-au fost încă reținuți până acum deși au fost audiați!

2. Preluarea bruscă de către Parchetul General, prin Procurorul General, a anchetei. Cine a văzut declarațiile de sâmbătă de la prânz ale lui Tiberiu Nițu o să aibă multe semne de întrebare.

3. Schimbarea încadrării juridice, de la omor din culpă la omor calificat.

Nu mai intrăm în alte speculații legate de circumstanțele materiale ale producerii tragediei. Să dea Dumnezeu să fim noi nebuni și să fie ei, de data asta, mai cuminți ca niciodată! Măcar acum, la aproape trei zile, ar trebui să iasă cineva care să ne spună că nu se ia în calcul o asemenea ipoteză.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?