SEMNAL/ÎNTÂLNIRE Iohannis-Livia Stanciu/”La Înalta Curte se lucrează mult și bine”/VIDEO

SEMNAL/ÎNTÂLNIRE Iohannis-Livia Stanciu/”La Înalta Curte se lucrează mult și bine”/VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită, miercuri, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, la invitația judecătoarei Livia Stanciu.

În urma acestei vizite, șeful statului a afirmat că a observat modul în care se lucrează la instanța supremă, dar și condițiile în care își desfășoară activitatea magistrații.

”Am văzut oameni foarte dedicați, am văzut oameni care lcurează în condiții dificile și fac o treabă expcepțională”, a afirmat Iohannis.

”Trebuie găsite multe soluții în ceea ce privește condițiile de muncă. Important este să vedem conținutul. Aici stăm foarte bine. La Înalta Curte se lucrează mult și bine”, a mai spus președintele.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 18 februarie a.c., următorul program public: ora 11.00, sediul ÎCCJ, Bucureşti – vizită la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ÎCCJ), la invitaţia preşedintei acestei instituţii", anunţase anterior Administraţia Prezidenţială.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

2 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

3 De citit / Ruşii operează prima mişcare din noua cursă a demenţei nucleare

4 VIDEO Clanul Cocalarilor, luat cu asalt de mascați. Motivul: deținere de arme, furturi, cămătărie

5 Prinţul Charles ar fi acceptat trei valize cu câte un milion de euro de la un şeic