SEMNAL/ÎNTÂLNIRE Iohannis-Livia Stanciu/”La Înalta Curte se lucrează mult și bine”/VIDEO

SEMNAL/ÎNTÂLNIRE Iohannis-Livia Stanciu/”La Înalta Curte se lucrează mult și bine”/VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită, miercuri, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, la invitația judecătoarei Livia Stanciu.

În urma acestei vizite, șeful statului a afirmat că a observat modul în care se lucrează la instanța supremă, dar și condițiile în care își desfășoară activitatea magistrații.

”Am văzut oameni foarte dedicați, am văzut oameni care lcurează în condiții dificile și fac o treabă expcepțională”, a afirmat Iohannis.

”Trebuie găsite multe soluții în ceea ce privește condițiile de muncă. Important este să vedem conținutul. Aici stăm foarte bine. La Înalta Curte se lucrează mult și bine”, a mai spus președintele.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 18 februarie a.c., următorul program public: ora 11.00, sediul ÎCCJ, Bucureşti – vizită la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ÎCCJ), la invitaţia preşedintei acestei instituţii", anunţase anterior Administraţia Prezidenţială.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”