Senatoarea FOMISTĂ: Unii din DIASPORA mai ştiu cum arată ROMÂNIA doar din FOTOGRAFII

Senatoarea FOMISTĂ: Unii din DIASPORA mai ştiu cum arată ROMÂNIA doar din FOTOGRAFII

Într-un apel de susţinere pentru candidatul PSD postat pe  Facebook de senatoarea PC Cristiana Anghel, fostă grevistă a foamei, rol jucat pentru studioul de televiziune Antena3, aceasta se arată deranjată de faptul ca voturile din diaspora, ale celor "care mai stiu cum mai arata Romania doar in fotografii", au decis soarta alegerilor in 2009. 

"Mi-ar placea ca fiecare sa aiba presedintele pe care il voteaza. Si apoi sa suporte consecintele votului sau. De ce oare am fost eu obligata sa suport inca 5 ani pe presedintele Basescu, pe Boc, pe Blaga, pe Videanu etc. si toate mizeriile lor daca nu l-am votat?! Sa fi taiat salariile doar celor care I-au adus la putere.. Sa fi platit doar ei 24% tva... sa le fi inchis doar lor spitalele...

Ca si atunci, in 2009, diaspora si Transilvania a spus ca face bine iar noi, ceilalti, suntem niste prosti! Si a iesit presedintele celor care vin ca musafirii in tara si habar nu au ce suportam noi aici... Ar trebui ca fiecare sa aiba parte de presedintele pe care si-l voteaza! Ma uit pe fb... oameni care poate nu au nici dupa ce sa bea apa...si vor dreapta?! Pai stiu ei ce-i dreapta cu adevarat?! Sau, au senzatia ca vor primi in continuare pomeni, ajutoare...", scrie Cristiana Anghel pe pagina sa de Facebook.

Ea declara ca i-ar placea sa fie ales Klaus Iohannis presedinte doar pentru a-i vedea pe cei care l-au sustinut "cum isi musca mainile" pentru ca, potrivit acesteia, ar urma sa plateasca tot - de la servicii medicale la scolarizare.

Ce caut eu aici?

"Sa-i vad pe cei de dreapta ca platesc tot cand ajung intr-un spital daca nu au asigurare privata care costa mii de euro... sa-i vad pe cei care voteaza dreapta ca platesc scoala copiilor de la gradinita si pana la facultate... sa-i vad pe cei de dreapta ca suporta in continuare furturile basistilor care nu vor fi deranjati defel...daca nu as avea minte mi-as dori sa iasa Iohannis presedinte...sa-i vad apoi pe cei care l-au sustinut cum isi musca mainile!", precizeaza Cristiana Anghel.

Cu riscul asumat de a fi acuzată de extremism ea şi-ar dori ca cei din diaspora să facă dovada că au stat minim 3 luni în ţară in decursul unui an pentru a beneficia de dreptul la vot.

"In 2009 Basescu a castigat un nou mandat cu voturile celor din diaspora...unii stiu cum mai arata Romania doar din fotografii... Si da, poate ca suna "extremist". As da drept de vot doar celor care dovedesc ca au stat in tara cel putin 3 luni in ultimele 12 luni", conchide Cristiana Anghel.

A vrut să se lege de gard pentru Voiculescu

Senatoarea Cristiana Anghel: "E posibil să mă leg de gardul Parlamentului"

FĂRĂ COMENTARII. Când aceste lucruri sunt spuse de o nevastă de fost colonel de securitate...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...