Senatorii îşi iau o lună de concediu plătit în campania electorală pentru europarlamentare

Senatorii îşi iau o lună de concediu plătit în campania electorală pentru europarlamentare

„Reprezentanţii din Biroul Permanent ai PNL au votat împotriva acestei propuneri, susţinută de celelalte partide, trebuie să spun că şi reprezentantul PDL s-a abţinut. Propunerea este ca să venim şi săptămâna viitoare, doar luni şi marţi, deci din nou să se legifereze doar trei ore, trei ore şi jumătate pe săptămână, şi după aceea să nu mai venim deloc la Parlament“, a spus Puiu Haşotti, liderul senatorilor PNL.

Hasotti a semnalat faptul că pe ordinea de zi a şedinţei de marţi sunt 45 de proiecte legislative care vor fi adoptate tacit, fără dezbatere şi vot.

„Mie mi se pare că Parlamentul, implicit Senatul, este în primul rând pentru a legifera. Sigur că suntem oameni politici, campania electorală trebuie să se desfăşoare, trebuie să participăm la campania electorală, dar în momentul în care Parlamentul adoptă tacit propuneri legislative trebuie să avem foarte mare grijă în ce măsură nu greşim atunci când intrăm într-o inactivitate, nu spun într-o vacanţă parlamentară“, a mai spus Haşotti.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în 25 mai, iar campanie electorală începe vineri, pe 25 aprilie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...